güncelleme programı alternatifi

Reaksiyon skoru
11
arkadaşlar az önce yaşadığım ufak çaplı kalp krizi sonrasında driver boostera bir süre ara vereceğim yeni almış olduğum bilgisayarımın eski vaziyette olan sürücülerini sorunsuz bir şekilde güncelleyebilmem için önerebileceğiniz program varmıdır?

arkadaşlar az önce yaşadığım ufak çaplı kalp krizi sonrasında driver boostera bir süre ara vereceğim yeni almış olduğum bilgisayarımın eski vaziyette olan sürücülerini sorunsuz bir şekilde güncelleyebilmem için önerebileceğiniz program varmıdır?
Yine kalp krizi geçirebilirsin.

Manuel olarak güncelleyin eğer nvidia kullanıyor isen ekran kartını Geforce Experience ile güncelleyebilirsin

Kendin el ile yükle en temizi.

Manuel olarak güncelleyin eğer nvidia kullanıyor isen ekran kartını Geforce Experience ile güncelleyebilirsin
hocam harici bir ekran kartım yok laptop kullanıyorum el ile güncelleme önerinizide araştıracağım teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam manuel olarak hepsini güncelleme seçeneğine tıkladım sadece wifi yi güncelledi ama driver booster da 28 tane güncel olmayan şeyden bahsediyordu bu işte bişeyler olmasın

Son düzenleme:
hocam harici bir ekran kartım yok laptop kullanıyorum el ile güncelleme önerinizide araştıracağım teşekkürler

hocam manuel olarak hepsini güncelleme seçeneğine tıkladım sadece wifi yi güncelledi ama driver booster da 28 tane güncel olmayan şeyden bahsediyordu bu işte bişeyler olmasın
Program kullanmadan manuel güncelle demek istedim

Konu dışı:driver booster da ne yaşadın? Ben kullanmıyorum merakımdan sordum.

Konu dışı:driver booster da ne yaşadın? Ben kullanmıyorum merakımdan sordum.
hocam şahsi bilgisayarımda da kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmemiştim fakat dün yeni alınan pcyi güncellerken standart olan ekran kararması yaptı normaldir dedim bende de oluyor 5 dk sonra düzeliyor ama 1 saat geçti aynı benimde dalgınlığıma geldi güç tuşuna basılı tuttum pc kapandı ondan sonra kafayı yedi windows ama uygulama en başta geri dönüş noktası almam için beni uyarmıştı bu iyi bi özellik daha sonra geriye döndüm sorun kalmadı

Driver booster gibi programlar havadan nem kapar takma kafana. Windows 10 da driverları kaldırıp pcyi yeniden başlattığında bile bir çoğunun güncelini kuruyor chipset ekran kartı driverları hariç.

Driver booster gibi programlar havadan nem kapar takma kafana. Windows 10 da driverları kaldırıp pcyi yeniden başlattığında bile bir çoğunun güncelini kuruyor chipset ekran kartı driverları hariç.
Ayrıca driverlarını elle güncelle bence.

Windows Update zaten birçok sürücüyü yüklüyor ve güncelleme olduğu zaman gösteriyor. Sadece ekran kartını güncelleseniz yeterli.

Geri