Valorant değil mi,o oyun?windowsu güncelledim oyun açtıkttan sonra dosya gezginini açıyorum çalışmıyor butun uygulamaların logosu gitti bi yardımcı olurmusunuz
Riot clint kapanmış olabilir onu açmanız gerekli yoksa hata alırsınızValorant değil mi,o oyun?
-Bu hatayı ben ve kardeşim de 21h1 05 güncellemesini yapınca aldık.Şahsi kanaatim format atmayı bilmiyorsanız oyunu açmadan önce açmanız gereken uygulamaları açıkta tutmak yönünde olucaktır
Nasıl çözüceğimi biliyorum.Lakin logoların siyah olmasına bir çözüm bulamadım şuanRiot clint kapanmış olabilir onu açmanız gerekli yoksa hata alırsınız
Eğer bir virüs programı kullanıyorsanız program riot client'i uykuya almış olabilir.Nasıl çözüceğimi biliyorum.Lakin logoların siyah olmasına bir çözüm bulamadım şuan
olsun sıkıntı yok ben xbox game passden oyun indiremiyordum güncelledim berbat olmuşNasıl çözüceğimi biliyorum.Lakin logoların siyah olmasına bir çözüm bulamadım şuan
anlatırmısınNasıl çözüceğimi biliyorum.Lakin logoların siyah olmasına bir çözüm bulamadım şuan
açık knkRiot clint kapanmış olabilir onu açmanız gerekli yoksa hata alırsınız
evet o biliyorum ama bir sürü oyun yukledim bi daha yuklemek istemiyorumValorant değil mi,o oyun?
-Bu hatayı ben ve kardeşim de 21h1 05 güncellemesini yapınca aldık.Şahsi kanaatim format atmayı bilmiyorsanız oyunu açmadan önce açmanız gereken uygulamaları açıkta tutmak yönünde olucaktır
2 ayrı disk kullanıyorsanız.2. diskteki veriler formatta gitmez.Daha doğrusu seçmez iseniz gitmezolsun sıkıntı yok ben xbox game passden oyun indiremiyordum güncelledim berbat olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlatırmısın
a
açık knk
evet o biliyorum ama bir sürü oyun yukledim bi daha yuklemek istemiyorum
2 ayrı disk kullanıyorum ama gta c de2 ayrı disk kullanıyorsanız.2. diskteki veriler formatta gitmez.Daha doğrusu seçmez iseniz gitmez
RIOT client ile ilgili bir sıkıntım yok merak etmeEğer bir virüs programı kullanıyorsanız program riot client'i uykuya almış olabilir.
Lakin bu formatı yapınca da 21h1 05 güncellemesini tekrar yaparsanız bu hata olucaktır.2 ayrı disk kullanıyorum ama gta c de