Mavi Ekran Güncelleme sonrası mavi ekran ?

tire20

80+
Reaksiyon skoru
65
Arkadaşlar windows 11 kullanıyorum. Güncelleme gelmiş, güncelleştir ve windowsu kapat dedim sonuç bu. Varmıdır bi çözümü?

Sistem özellikleri;
Asus prime a620m-k
Ryzen 5 7500f
Rx 6800

Not: Daha önce kulaklik driver yükleyip yeniden başlattığımda da böyle olmuştu ama kendiliğinden düzelmişti.

Onu nasil görücem hocam
Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır.

Bu dosyaları sizden istediğimizde yapmanız gereken işlemler sırasıyla şöyle:
  1. Masaüstünde yeni bir klasör oluşturun. İsmi önemli değil.
  2. C:\Windows\Minidump klasörüne girin ve buradaki bütün DMP dosyalarını seçip Masaüstünde oluşturduğunuz klasöre kopyalayın.
  3. Bütün dosyaları seçin ve sağ tıklayıp "Add to archive... / Arşive ekle..." komutunu verin. Tamam dediğinizde bütün dosyalar sıkıştırılıp tek dosya yapılacak.
  4. Şimdi sıkıştırılmış bu dosyayı aşağıdaki servislerden herhangi birine, herkese açık olacak şekilde yükleyin ve indirme bağlantısını bizimle paylaşın:

Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır.

Bu dosyaları sizden istediğimizde yapmanız gereken işlemler sırasıyla şöyle:
  1. Masaüstünde yeni bir klasör oluşturun. İsmi önemli değil.
  2. C:\Windows\Minidump klasörüne girin ve buradaki bütün DMP dosyalarını seçip Masaüstünde oluşturduğunuz klasöre kopyalayın.
  3. Bütün dosyaları seçin ve sağ tıklayıp "Add to archive... / Arşive ekle..." komutunu verin. Tamam dediğinizde bütün dosyalar sıkıştırılıp tek dosya yapılacak.
  4. Şimdi sıkıştırılmış bu dosyayı aşağıdaki servislerden herhangi birine, herkese açık olacak şekilde yükleyin ve indirme bağlantısını bizimle paylaşın:
İyide benim Windows hiç açılmıyorki hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,434
Üyeler
189,265
Son üye
togwinn
Geri