Neler Yeni

Güncelleme sonrası valorantta radeon boost seçeneğinin kaybolması

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Doğan
Merhabalar , ekran kartım rx550 yaklaşık 3-4 hafta önce gelen bir güncellemeyi yaptım yaptıktan sonra valorantta ciddi bir performans düşüşü olduğunu farkettim , driverı açtığımda önceden olan radeon boost seçeneğinin olmadığını gördüm bunu eski haline getirebilmemiz mümkün mü acaba ?
1691345056069.png

Reav

80+ Silver
Merhabalar , ekran kartım rx550 yaklaşık 3-4 hafta önce gelen bir güncellemeyi yaptım yaptıktan sonra valorantta ciddi bir performans düşüşü olduğunu farkettim , driverı açtığımda önceden olan radeon boost seçeneğinin olmadığını gördüm bunu eski haline getirebilmemiz mümkün mü acaba ? Alıntıyı görüntüle
23.7.2 pişmanlık iğrenç bir sürüm ter temiz kartım ilk defa wattman yedi o sürümle 23.7.1e dönün

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
23.7.2 pişmanlık iğrenç bir sürüm ter temiz kartım ilk defa wattman yedi o sürümle 23.7.1e dönün
Hocam ben 23.4.3 kullanıyorum öneririm hiçbir sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun ama uzun bir süre güncellemeyi de düşünmüyorum AMD sapıtıyor güncelleme yapınca.

Merhabalar , ekran kartım rx550 yaklaşık 3-4 hafta önce gelen bir güncellemeyi yaptım yaptıktan sonra valorantta ciddi bir performans düşüşü olduğunu farkettim , driverı açtığımda önceden olan radeon boost seçeneğinin olmadığını gördüm bunu eski haline getirebilmemiz mümkün mü acaba ? Alıntıyı görüntüle
Size de tavsiyem eski sürücüye dönün bir süre güncelleme yapmayın.

Reav

80+ Silver
Hocam ben 23.4.3 kullanıyorum öneririm hiçbir sorun yok.

Uzun ama uzun bir süre güncellemeyi de düşünmüyorum AMD sapıtıyor güncelleme yapınca.
23.7.1de baya bir performans artışı yaşarsın gayet iyi bir sürüm sorun yaşayan görmedim ona geçebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
DDU ile amd sürücüsünü kaldırıp yeniden kur. Arkadaşlar boş boş yorum yapmayın lütfen sürüm yükseltmekle baya bir performs artışı yaşamasın bu 1 en fazla 3-4 fps + alırsın geçtiğinsürümden arkaşın kulladığı sürüm ile gececeği sürüm hakkında söylüyorum

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
23.7.1de baya bir performans artışı yaşarsın gayet iyi bir sürüm sorun yaşayan görmedim ona geçebilirsin.
Bilgi için teşekkürler. Yarın performans karşılaştırmalarını inceleyip duruma göre güncelleme yaparım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değinizi yaptım fakat sorun düzelmedi ama driverın pro sürümü varmış mavi renkli olan onu yükledim problemim düzeldi yinede teşekkür ederim cevaplayan herkese .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,053
Üyeler
166,684
Son üye
Azizcan Yıldız
Top Bottom