Neler Yeni

[Güncelleme] VALORANT'a gelen son yamadan sonra sizde de FPS düştü mü?

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Valorant 6-7 Aydır Oynuyorum Bu Zamana Kadar Hiç FPS Düşüşü Ve Mavi Ekran Yaşamadım Sorunsuz Oynuyorum Oyunu 6-7 Aydır Bi Ara Drop Girmeye Başlamıştı Sadece 1-2 Güne Geçti Oda.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Güncellemeden sonra fps düşüşü olmadı ama sadece valorant ta olmak üzere her zaman değil ama bazen bir anda oyun pat diye kapanıyor ama grafik sürücüsü çöktü hatası alıyorum ve bu sadece valoda oluyor.

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
Denetim masasından vanguardı kaldır tekrar kur mutlaka düzelir, çözdüler çünkü sorunu
1621925360948.png

Geri yüklerken böyle diyor şimdide

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
En iyisi valorantı denetim masasından kaldır, sonrasında tekrar yükle. Üşenme hocam eğer oynamak istiyosan sorunu çözdüler çünkü.
Denetim masasından kaldırdım zaten :D

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
Heee ben yanlış anlamışım :d. klişe olacak ama bi res atsana pc'ye. ulan bir sorun bitiyo biri başlıyo bu valorant nası bi oyun
Onu da yaptım valla şimdi bir arkadaş daha deniyor bakalım seferberlik ilan edildi benim için artık oyuna girebiliyim diye :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Oyun daha çok yeni denebilir. Her geçen gün gelişen (sık sık güncelleme alan) bir oyunda böyle şeyler olması gayet normal.
Riotun da birçok hatası var elbette. Ancak onları da gün geçtikçe telafi ediyorlar.

Jaja50

80+ Silver
Oyun daha çok yeni denebilir. Her geçen gün gelişen (sık sık güncelleme alan) bir oyunda böyle şeyler olması gayet normal.
Riotun da birçok hatası var elbette. Ancak onları da gün geçtikçe telafi ediyorlar.
Yahu bu kadar olmaz ama. Başka oyun motoru mu kalmadı unreal ile yapıyorlar en çok bug olabilecek motor unreal değil mi ben mi yanlış biliyorum çok hatalı bir motor

Top Bottom