Yardım (Güncelleme-Vdsl’ye geçiş) Fiber İnternete Nasıl Geçiş Yapabilirim?

EXODIA

80+
Reaksiyon skoru
39
Günaydın dostlar. Çok şükür uzun çabalar sonucunda yaşadığım yere fiber internet altyapısı geliyor. Geçen haftadan beridir yollarda kazım işlemi ve boru döşenmesi,saha dolabı için yerler yapılıyor ve ay sonuna kadar tüm hanelere fiber interneti aktif hale getireceklerini söylüyorlar. Şu anda evde taahhütlü 16 mbit ADSL internet kullanıyorum ve fiber internete geçmek istediğimde ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?

Günaydın dostlar. Çok şükür uzun çabalar sonucunda yaşadığım yere fiber internet altyapısı geliyor. Geçen haftadan beridir yollarda kazım işlemi ve boru döşenmesi,saha dolabı için yerler yapılıyor ve ay sonuna kadar tüm hanelere fiber interneti aktif hale getireceklerini söylüyorlar. Şu anda evde taahhütlü 16 mbit ADSL internet kullanıyorum ve fiber internete geçmek istediğimde ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
Hocam hangi operatör?

Öncelikle hangi operatör fiber çekiyor ve evde kullandığın İss nedir ?

Türk Telekom hocam
Kullandığın ve çekilen fiber türk Telekom ise taahhüt ücreti yansımaz sanırım. Müşteri hizmetlerini arayıp sor. Fiyatlar uygun ise alabilirsin uygun değil ise baska operatörlerde türk Telekom fiberi üzerinden hizmet verebiliyor olabilir (?) Onlara da bak.

Tamamdır o zman sorun yok. Alt yapı tamamlanınca türk telekomu arayın fibere geçmek istiyorum diyin. Fiber pakete geçirirler ekstra bir ücret çıkmaz yeni tahattüt yapılır.
Eyvallah dostum bilgilendirme için teşekkür ederim🙏
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullandığın ve çekilen fiber türk Telekom ise taahhüt ücreti yansımaz sanırım. Müşteri hizmetlerini arayıp sor. Fiyatlar uygun ise alabilirsin uygun değil ise baska operatörlerde türk Telekom fiberi üzerinden hizmet verebiliyor olabilir (?) Onlara da bak.
Türk Telekom kullanmaya devam edeceğim 2024’e kadar taahhütüm var,sadece tarife değişikliği yapacağım o zaman.

Fiber aktif olunca müşteri hizmetleri ile görüşün, taahhüt bozmadan size uygun bir fiber pakete geçiş yapın.

Veya taahhüt süren az kaldıysa biraz sabredip başka bir operatör üzerinden fiber hizmeti al.
2024’e kadar taahhüt var. Sadece tarife değiştireceğim o zaman dostum. Bilgilendirme için teşekkür ederim ☺️

2024’e kadar taahhüt var. Sadece tarife değiştireceğim o zaman dostum. Bilgilendirme için teşekkür ederim ☺️
Hocam ruhunuzu mu sattınız 2024 ne? 2 yıl üstü taahhüt yasal değil zaten bozdurabilirsiniz.

Türk Telekom kullanmaya devam edeceğim 2024’e kadar taahhütüm var,sadece tarife değişikliği yapacağım o zaman.
Taahhüt yeni ise turknet 500₺ ye kadar karşılıyor

Adsl internet kullanıyorsun modemin fiber desteklemiyor olabilir bu yüzden yeni modeme ihtiyacın olabilir

Hocam ruhunuzu mu sattınız 2024 ne? 2 yıl üstü taahhüt yasal değil zaten bozdurabilirsiniz.
Türk Telekom’dan devam edeceğim zaten. Sadece fibere geçiş yapacağım farklı ISS düşünmüyorum

Taahhüt yeni ise turknet 500₺ ye kadar karşılıyor
Nisan ayında yenilemiştimde farklı ISS’ye geçmeyi düşünmüyorum.

Adsl internet kullanıyorsun modemin fiber desteklemiyor olabilir bu yüzden yeni modeme ihtiyacın olabilir
Fiber destekli modemim var dostum. Sadece fiber yoktu oda geliyor çok şükür.

Herkese selam dostlar. Konuyu hortlatıyorum ama bir sorum olacak. Yaşadığım yerde bir alt sokağa fiber geldi ve aktif durumda. Sorgulama yaptığımda 100mbit hız alınabilir görünüyor fakat ben kendi dairem için sorguladığımda ADSL portlar dolu olduğundan hız görünmüyor. Bu arada bulunduğum sokağa fiber için kazım yapılmadı halen. Çalışma yapmaları için ne yapmam gerekir? Ay sonuna kadar fiber interneti herkeste aktif hale getireceklerini söylemişlerdi.

Son düzenleme:
Geri