İnşallah hocam valla başıma kalmasın elimde patlamasın da anakart sorunlu olmasa idi güzel anakart da sorunlu işte
Hocam aldığım yere elimde götüremem de ancak kargo aramızda 1200km varMSI'dan uzak dur onu diyeyim Zaten anakartın yeni git aldığın yere götür iade iste fiyat farkını vererek başka X570 anakart al.
Hocam aldığım yere elimde götüremem de ancak kargo aramızda 1200km var
Ama iade veya değişim ne yaparlarsa yapsınlar da şu sorunu çözsünler artık bilgisayarı açamıyorum
Merhaba hocam aynı anakartı kullanmamız beni çok sevindirdi çünkü bu anakarta sahip kişi sayısı az ve video içeriği vs de az yok denecek kadarHocam merhaba aynı anakart bendede mevcut. Fan ayarlarını balance modden cıkartıp farklı bir modamı aldınız acaba? Yoksa öyle bir anakartın o derecelere cıkma ihtimali yok
Hocam hardware ayarlarından chipset sekmesi altında 4 farklı mod görüyormusunuz?Merhaba hocam aynı anakartı kullanmamız beni çok sevindirdi çünkü bu anakarta sahip kişi sayısı az ve video içeriği vs de az yok denecek kadar
Hocam valla sisteme taktım direk anakartı sistemi çalıştırdım fanlar direk yüksek hızda çalışmaya başladı ve hep öyle kaldı sonra bios güncelledim değişmedi format attım Windows a yine değişmedi ben de hardware monitör den fan ayarlarını auto dan pwm e çektim ama anakartın chipset sıcaklığı hep böyle idi 15 dk içerisinde 80 dereceye ulaşıyor ayrıca m2 ssd de olduça ısınıyor 75 derecelere çıkıyor halbuki hiçbir m2 ssd im o sıcaklıklara çıkmamıştı
Anakartta bir sorun yok. X570 çipsetinin neredeyse 12W TDP değeri var, zaten o yüzden bu çipset genelde fanla soğutuluyor. Sessiz olması için pasif soğutma kullanılan bu versiyonda bu sıcaklıklar gayet normal diye düşünüyorum.İnşallah hocam valla başıma kalmasın elimde patlamasın da anakart sorunlu olmasa idi güzel anakart da sorunlu işte
Hocam sadece chipset o kadar ısınsa aynı zamanda m2 ssd nin de çok yüksek sıcaklıklara çıkmasına neden oluyor ben daha ilk bu anakarta gördüm Samsung evo plus ssd min 75 derece olduğunuAnakartta bir sorun yok. X570 çipsetinin neredeyse 12W TDP değeri var, zaten o yüzden bu çipset genelde fanla soğutuluyor. Sessiz olması için pasif soğutma kullanılan bu versiyonda bu sıcaklıklar gayet normal diye düşünüyorum.
Bu arada B450 gibi çipsetlerin 4-5W civarı TDP değeri var onları soğutmaya pek gerek olmuyor