Neler Yeni

[Güncellendi] İyi Partili İl Başkan Yardımcısı: Ömer Halisdemir Darbecidir!

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Beyler Öyle bir haber yok Olsa bile yalan büyük ihtimalle zaten bunu iyi parti yazamaz çünkü Yazım Kuralları baya çiğlenmiş yani büyük ihtimalle troll hemen ise ak koyunlar saldırmış takmayın bile bu konuyu.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Her partiden illa ki karşıt düşünenler çıkacaktır.
Artık bu ülkede kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor.
Yaptığı bir hata ve işin sonunda istifa edeceğini düşünüyorum tweet'i atan kişinin.
İstifa etmemiş, Tokat İl Başkanı, kesin ihraç edilmek üzere İyi Partinin disiplin kuruluna sevk etmiş.

Henüz ihraç edilmedi sanırım, disiplin kurulundaki işlemler sürüyor. Fakat savcılık tutuklanma istemiyle soruşturma başlattı. İlk ifadesinde, "Ömer Halisdemir ve Semih Terzi'yi tanımıyorum." demiş.

Daha tuhaf olansa, Meral Akşener'in olaya sessiz kalması. Adam gibi çıkıp, "Bu zihniyette olanlar partimizde barınamaz." diyemedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler Öyle bir haber yok Olsa bile yalan büyük ihtimalle zaten bunu iyi parti yazamaz çünkü Yazım Kuralları baya çiğlenmiş yani büyük ihtimalle troll hemen ise ak koyunlar saldırmış takmayın bile bu konuyu.
Hakaret etmeyeyim diyorum ama sınırlarımı zorluyorsun. Cahil cahil konuşma. Öyle bir şey yoksa, Tokat İyi Parti İl Başkanı, kadının ihraç edilmesi için disiplin kuruluna sevk ettiği dilekçeyi neden paylaştı? Yahu, bu kadar cahil olmayın, araştırın biraz.

Top Bottom