Neler Yeni

[Güncellendi] İyi Partili İl Başkan Yardımcısı: Ömer Halisdemir Darbecidir!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Muhalif olmak,yerli yersiz muhalefet yapmak değildir.
Bunlar böyle milletin damarına damarına bastıkça bir adım öteye gidemezler.
Fetö ağzıyla konuştukları sürece seçim kazanamayacaklar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne demek muhalefeti savunmak bizim görevimiz
Fonlanıyorsanız değer, yoksa vakit kaybı, ölü yatırım. Zaten seçimi kaybedecekler...

Ömer Halisdemir'in, fetöcü terörist Semih Terzi'yi öldürdüğü ve kendisinin de şehit düştüğü videoyu gönderiye ekledim. Fetöcü terörist Semih Terzi'nin korumaları, 30 kurşun sıktı Ömer Halisdemir'in bedenine.

erny

80+ Bronze
Böyle insanlar her zaman vardı ve olacak önemli olan bunlara karşı gelebilmek.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Böyle insanlar her zaman vardı ve olacak önemli olan bunlara karşı gelebilmek.
Umarım İyi Parti yönetim kadrosu da böyle düşünüyordur. Bu kadın ihraç edilip yargılanmalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: erny

erny

80+ Bronze
Zaten seçimi kaybedecekler...
1627243168219.png

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
43 dakika önce Halil İnalcık hocamız için twit atan Meral Akşener, ne yazık ki Ömer Halisdemir'de darbeci diyen İl Başkan Yardımcısı için, aradan saatler geçmesine rağmen herhangi bir açıklama yapmadı. Sabahtan beri sosyal medyada yazılmayan kalmadı, neyi bekliyor açıklama yapmak için? O kişinin partiden ihraç edileceğini ve hakkında suç duyurusunda bulunacağını söylemek bu kadar mı zor?

Böyle bir şey Ak Parti ve MHP'nin içinden çıksa, forumda sayfalarca yorum yazılırdı... Uyuşturucu kullanan müptezel için burada konular açıldı, her konuya sayfalarca yorumlar yazıldı... Ve hiçbirinde de, "Her partinin içinden pislik çıkar." diyen olmadı. Ak Parti yönetim kadrosu suçlandı. Şimdiyse...

1627243630046.png

BIGGZ

80+ Bronze
Partiden atılacağını falan mı zannediyorsunuz?

Girer twitter a attık falan yazarlar, burdaki ergenler de işte attılar diye sevinirler

2 gün sonra partiye çaycı olarak girip sessiz sedasız aynı maaşı almaya devam eder merak etmeyin.

Taciz olaylarında bizzat aynısı yaşandı. Kovuldu denilen adam kongreden storyler atıyordu :D

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Partiden atılacağını falan mı zannediyorsunuz?

Girer twitter a attık falan yazarlar, burdaki ergenler de işte attılar diye sevinirler

2 gün sonra partiye çaycı olarak girip sessiz sedasız aynı maaşı almaya devam eder merak etmeyin.

Taciz olaylarında bizzat aynısı yaşandı. Kovuldu denilen adam kongreden storyler atıyordu :D
Maalesef, durum böyle. Ama insan en azından sosyal medyadan tepkisini gösterir. Olayın üzerinden saatler geçti, İyi Partili yöneticiler tarafından çıt yok...

Partisi fark etmez kim bu ülke'nin sonu olmaya çalışan insanları destekliyor ise cezasını çekmeli.
Parti yönetimi desteklerse, onlar da cezasını çekmeli...

İyi Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, basın açıklamasında bulunmuş. Başkan yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı'nın kesin ihraç istemiyle parti disiplinine sevk edildiğini belirtmiş. Fakat Meral Akşener tarafından henüz herhangi bir kınama yapılmadı. İyi Partinin üst yönetimi tarafından kınanmadığı sürece, bir önemi yok benim için. Umarım Ömer Sağol, savcılığa da suç duyurusunda bulunur.

image_2402.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Her partiden illa ki karşıt düşünenler çıkacaktır.
Artık bu ülkede kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor.
Yaptığı bir hata ve işin sonunda istifa edeceğini düşünüyorum tweet'i atan kişinin.

Top Bottom