Neler Yeni

[Güncellendi] İyi Partili İl Başkan Yardımcısı: Ömer Halisdemir Darbecidir!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
İYİ Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı paylaştığı tweet ile FETÖ'cü darbeci Semih Terzi'nin mağdur olduğunu ve Terzi'yi vurarak kritik bir göreve imza attıktan sonra şehit düşen 15 Temmuz Kahramanı Astsubay Ömer Halisdemir'in "asıl darbeci" olduğunu söyledi.

Tepkilerden sonra önce twitini sildi, ardından hesabını korumalı hâle getirdi. Tepkiler dinmeyince, twitter hesabını tamamen kapattı.

Hafta içi savcılık hakkında soruşturma başlatacaktır. Bakalım, İyi Parti yönetimi bu konuda ne yapacak.

E7J7g6GWYAI2aJ1.jpg

E7Jc_B3WQAoII-p.jpg

Ömer Halisdemir'in, fetöcü terörist Semih Terzi'yi öldürdüğü ve kendisinin de şehit düştüğü videoyu gönderiye ekliyorum. Fetöcü terörist Semih Terzi'nin korumaları 30 kurşun sıktı Ömer Halisdemir'in bedenine.

Güncellendi:

İyi Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, basın açıklamasında bulunmuş. Başkan yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı'nın kesin ihraç istemiyle parti disiplinine sevk edildiğini belirtmiş. Fakat Meral Akşener tarafından henüz herhangi bir kınama yapılmadı. İyi Partinin üst yönetimi tarafından kınanmadığı sürece, bir önemi yok benim için. Umarım Ömer Sağol, savcılığa da suç duyurusunda bulunur.
image_2402.png

Son düzenleme:
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,577
İsim
Eren
İYİ Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı paylaştığı tweet ile FETÖ'cü darbeci Semih Terzi'nin mağdur olduğunu ve Terzi'yi vurarak kritik bir göreve imza attıktan sonra şehit düşen 15 Temmuz Kahramanı Astsubay Ömer Halisdemir'in "asıl darbeci" olduğunu söyledi.

Tepkilerden sonra önce twitini sildi, ardından hesabını korumalı hâle getirdi. Tepkiler dinmeyince, twitter hesabını tamamen kapattı.

Hafta içi savcılık hakkında soruşturma başlatacaktır. Bakalım, İyi Parti yönetimi bu konuda ne yapacak.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
türkçesi benden bile kötü o.O2

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sırf bunlarla aynı safta olmamak için bile muhalefet olmam.
Aynen öyle. Her partinin içinden pislik çıkar, koklayarak seçmiyorsun insanları... Ama vatan hainliğine giden söylemler genelde hep muhalefet partilerinden çıkıyor.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Yorumun devamını da yazsaydın @Ellie Williams. Kendi cümlelerinle kınasaydın bari :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu etiketlediğin herkes bu twitti kınayacaktır ben de kınıyorum
Bu twiti kınamayacak olanları etiketleyecektim ama hepsi cezalı veya hesapları kapanmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,219
Üyeler
161,411
Son üye
Zoka
Top Bottom