Neler Yeni

(Güncellendi) MSİ B450M-A PRO MAX Yeni Bios çıktı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaşlar Msi B450M-A Pro Max için yeni 7C52v3E1(Beta version) bios güncellemesi çıktı. Gelen yeni güncelleme:
- Update to AMD ComboAm4v2PI 1.2.0.6c
Bilgilendirme yapmak istedim.

Yusuf1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf Karakaya
Instagram
_yusuf__bey
Steam
Azraillsuss
Discord
Azraillsuss#3550
Merhaba arkadaşlar Msi B450M-A Pro Max için yeni 7C52v3E1(Beta version) bios güncellemesi çıktı. Gelen yeni güncelleme:
- Update to AMD ComboAm4v2PI 1.2.0.6c
Bilgilendirme yapmak istedim.

Knk denemeden bilemezsin ama sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum, kritik bir sorunda yaratmaz bence indir ve kullan biraz sonra benim yapacağım gibi :D

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk denemeden bilemezsin ama sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum, kritik bir sorunda yaratmaz bence indir ve kullan biraz sonra benim yapacağım gibi :D
Bundan önceki bios güncellemesi 4 aydır beta da bekledim, daha çıkmaz normal bios dedim 3 gün sonra indirmeye sunuldu 😀 Şimdi biraz bunda bekleyeyim üstüne yeni bios dosyası yazıyorlar bazen.

Yusuf1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf Karakaya
Instagram
_yusuf__bey
Steam
Azraillsuss
Discord
Azraillsuss#3550
Bundan önceki bios güncellemesi 4 aydır beta da bekledim, daha çıkmaz normal bios dedim 3 gün sonra indirmeye sunuldu 😀 Şimdi biraz bunda bekleyeyim üstüne yeni bios dosyası yazıyorlar bazen.
E yani bir süre sonra kullanıma sunuyorlar alfa sürümünü bu sadece açık betada yayınlanıyor ama merak ediyorum geri bildirimi kim yapıyor acaba bunlara :D

kullanırsanda bir şey olmaz yani kurulumda 5 dakika zamanını alır o süre içerisinde evde 10 şınav çekersin bir bakmışsın bios güncellenmiş :ROFLMAO:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
E yani bir süre sonra kullanıma sunuyorlar alfa sürümünü bu sadece açık betada yayınlanıyor ama merak ediyorum geri bildirimi kim yapıyor acaba bunlara :D

kullanırsanda bir şey olmaz yani kurulumda 5 dakika zamanını alır o süre içerisinde evde 10 şınav çekersin bir bakmışsın bios güncellenmiş :ROFLMAO:
Bu en son kurduğum 7C52v3D Bios'ta AMD siyah ekran problemim düzeldi şimdi cesaret edemiyorum yenisini kurmaya.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Arkadaşlar önerilen olarak 7C52v3E BİOS'u yayınlandı. Ben kurdum bir problem yaşamadım.

Top Bottom