Neler Yeni

Yardım BIOS Flashback nasıl kullanılır?

Son bıos dosyasını indiriyorsunuz ismini MSI.ROM olarak değiştiriyorsunuz USB belleğinizi fat32 olarak biçimlendirip içine atıyorsunuz, anakartın flashback için uygun USB portuna takıyorsunuz arkada bir düğme var küçük ona bir kez basıyorsunuz ve ışık yanıp sönmeye başlıyor, güncelleme işlemi başlamış oluyor.

Arkadaşlar aşağıdaki ürünü satın aldım BIOS güncellemesi yapacağım ama BIOS Flashback özelliği olup olmadığını bilmiyorum.Varsa nasıl kullanırım ve güncelleme yaparken elektrik kesintisi olsa anakart çöp mü olur?
https://www.n11.com/urun/msi-pro-b6...ket-am5-matx-anakart-25406624?magaza=adaespor
B650 s wifi kullaniyorum ve flashback var. İkinci mesajdaki arkadasin yazdigi şekilde oluyor. Sadece kasayı power tuşundan başlatma. Bios tuşuna basınca kasa direk çalışmaya başlayacak. Yoksa olmuyor.

B650 s wifi kullaniyorum ve flashback var. İkinci mesajdaki arkadasin yazdigi şekilde oluyor. Sadece kasayı power tuşundan başlatma. Bios tuşuna basınca kasa direk çalışmaya başlayacak. Yoksa olmuyor.
Son bıos dosyasını indiriyorsunuz ismini MSI.ROM olarak değiştiriyorsunuz USB belleğinizi fat32 olarak biçimlendirip içine atıyorsunuz, anakartın flashback için uygun USB portuna takıyorsunuz arkada bir düğme var küçük ona bir kez basıyorsunuz ve ışık yanıp sönmeye başlıyor, güncelleme işlemi başlamış oluyor.
Peki elektrik kesintisi bir sıkıntı yaşatır mı ?

5899 veya 5999 gibi bir şeydi sanırım indirim kuponu vardı. Gigabyte marka bir kart daha vardı ona bakarken indirime girdi diye aldım.
matx ekran kartı 1 vidanın eksik olmasıyla anakartı yerinden söker
Post automatically merged:

eğer iade şansın varsa iade et bu fiyata tomhark var

daha demin 6700tl idi

harbi ya indirim bitmiş
N11 üzerinden almıştım Adaespor satıcısından sanırım son 2 ürün yazıyordu indirim kodu ile bu fiyata aldım.

Arkadaşlar hâlâ cevap bulamadım elektrik kesintisi sonrası kartı kullanabilir miyim ?

N11 üzerinden almıştım Adaespor satıcısından sanırım son 2 ürün yazıyordu indirim kodu ile bu fiyata aldım.

Arkadaşlar hâlâ cevap bulamadım elektrik kesintisi sonrası kartı kullanabilir miyim ?
anakartta yedek bios desteği varmı bak ondan sonra güncelle

Geri