Cruyff and Messi
80+ Bronze
Aldım kodu 1-2 saate sipariş ederim teşekkürlerEvet.
Aldım kodu 1-2 saate sipariş ederim teşekkürlerEvet.
Hocam nasıl kod alıcam ben anlamadım yardımSepete 30tl ve üzeri bir yemek ekleyince sağ üstte kod girme yeri var hocam oraya kodu yazınca 20tl düşüyor fiyat
Hocam kodu nereden alıcaz detaylı söylernisinSepete girince buraya basıp kodu yazıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Nasıl bir hata hocam?
Hopi uygulamasını indir oradan kayıt ol mobilden indir sonra sitede araştır yemek sepeti çıkacak girişte zaten kayıt olduktan sonra 20 tl yazıyor ona tıkla kodu alHocam nasıl kod alıcam ben anlamadım yardım
Hocam kodu nereden alıcaz detaylı söylernisin
kanka hopi indir giriş yap. arama yerine yemeksepeti yaz kodu al.Bu kodu nereden bulabilirim kimse onu söylememiş hangi uygulama link yok mu
Hocam açıklayıcı şekilde anlattım hopiyi indiriyorsunuz. Giriş yaptıktan sonra arama kısmına Yemeksepeti yazıp kodu alıyoruz ve o kodu yemeksepetinde kullanıyoruzHocam nasıl kod alıcam ben anlamadım yardım
Hocam kodu nereden alıcaz detaylı söylernisin
Vermedi knkm hobidende aradım hobishoptanda ama vermedi nedenHocam açıklayıcı şekilde anlattım hopiyi indiriyorsunuz. Giriş yaptıktan sonra arama kısmına Yemeksepeti yazıp kodu alıyoruz ve o kodu yemeksepetinde kullanıyoruz
Teklif bulunamadı yada ürün bulunamadı diyorVermedi knkm hobidende aradım hobishoptanda ama vermedi neden
Yapmayın yaTeklifler kısmında vardı. Süresi mi doldu acaba?
Dün teklifte "3 gün" yazsa bile artık çıkmıyor, kuponu "yarın alırım" demiştim.Teklifler kısmında vardı. Süresi mi doldu acaba?
Ben aldım kodu bitmedi bence 1 saat önceDün 3 gün gözüküyordu. Anlamadım
Yine de konuyu editliyorum