Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Yemeksepeti 40₺,indirim kodu

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
40 lira için milletin denediği şeylere bak .D
öğrenci adam 25 TL ye tavuk dürüm yiyeceğine bu seferlik 25 TL ye et iskender yiyebilir, sizin için küçük olan başkası için büyük olabiliyor. Böyle düşünenlerin forumda olması üzücü.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
arkadaş öğlen saatinde ne söyledinizde bitirdiniz kuponu ya
(neyse trendyol devamke)

Jâckêrs

80+ Bronze
arkadaş öğlen saatinde ne söyledinizde bitirdiniz kuponu ya
(neyse trendyol devamke)
Trendyol nasıl yapıyorsun hocam ben ilk defa hesap açtım Trendyol yemek için ve ilk siparişimi verdim 2. hesabı açtığımda indirim uygulamadı nasıl yapılıyor o ya telefon falan mı değişiyorsunuz? :D Yemeksepetinde yaptım ama Trendyol'da sadece 1 kere yapabildim.

Razhiel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Demir
Arkadaşlar 30 tl bütçeniz varsa getirden popoyes alın 50`ye 30 ödedim gayette güzeldi.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Trendyol nasıl yapıyorsun hocam ben ilk defa hesap açtım Trendyol yemek için ve ilk siparişimi verdim 2. hesabı açtığımda indirim uygulamadı nasıl yapılıyor o ya telefon falan mı değişiyorsunuz? :D Yemeksepetinde yaptım ama Trendyol'da sadece 1 kere yapabildim.
yok ben normal 1 hesap kullanıyorum ama trendyol un şu yönü iyi mesela yemek sepeti 50 tl üstü 40 tl demiş ya trendyolda minumum düzey daha düşük hatta olmuyordu sanırım şuan tam hatırlamıyorum farklı bir yöntem denediğim yok yani :)

Jâckêrs

80+ Bronze
yok ben normal 1 hesap kullanıyorum ama trendyol un şu yönü iyi mesela yemek sepeti 50 TL üstü 40 TL demiş ya trendyolda minumum düzey daha düşük hatta olmuyordu sanırım şuan tam hatırlamıyorum farklı bir yöntem denediğim yok yani :)
Anladım hocam. Bu Trendyol'da bir sürü hesap açıp açıp indirim alanlar nasıl yapıyor anlamış değilim. Evet o olay çok güzel Trendyol yemek daha güzel bence hem indirim falan oluyor sürekli bugün Yemeksepetin'de 62 TL olan yemek Trendyol'da 45 TL'ydi tabii indirimli fiyatı normalde ordada 62 TL. Bencede Trendyol daha hoş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,664
Üyeler
164,176
Son üye
beoise
Top Bottom