Neler Yeni

Yemeksepeti 50TL alt limitli siparişe 40₺ indirim!

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
adamların okuma yazması yok bu kuponlar eski daha bu sabah aynı kafada biri acti yine aynı sey oluyor lütfen su baslıgı actıgınızda '' YENİ ÜYELER '' diyin sanki günlük yeni verilmis kod gibi konu acmayın
Yeni üyeler değil ilk sipariş için ve önceki kullanıcılar için siparişler eski sürümde kaldı. Eski siparişim olmasına rağmen şuan kullanabiliyorum.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Bergee

80+ Silver
Yeni üyeler değil ilk sipariş için ve önceki kullanıcılar için siparişler eski sürümde kaldı. Eski siparişim olmasına rağmen şuan kullanabiliyorum.
Kullanamazsınız hocam altında not yazıyor görselde görmüyor musunuz? Merhaba ve Hoşgeldin kodlarını kullananlar bir daha yararlanamaz diyor paylaşmayın artık şu kodu heyecanla giriyorum hüzünle ayrılıyorum konulardan yeter be.

yerçileği

80+ Bronze
adamların okuma yazması yok bu kuponlar eski daha bu sabah aynı kafada biri acti yine aynı sey oluyor lütfen su baslıgı actıgınızda '' YENİ ÜYELER '' diyin sanki günlük yeni verilmis kod gibi konu acmayın
hayır ben önceden kullanmama rağmen kullanabildim kodu

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Kullanamazsınız hocam altında not yazıyor görselde görmüyor musunuz? Merhaba ve Hoşgeldin kodlarını kullananlar bir daha yararlanamaz diyor paylaşmayın artık şu kodu heyecanla giriyorum hüzünle ayrılıyorum konulardan yeter be.
Kanka şahsen önceden bu kodu kullanmama rağmen tekrar kullandım. Önceki kullandığın eski sürümde kalıyor daha kaç kere diyeceğim?

Bergee

80+ Silver
Kanka şahsen önceden bu kodu kullanmama rağmen tekrar kullandım. Önceki kullandığın eski sürümde kalıyor daha kaç kere diyeceğim?
Tamam da ben nasıl kullanamıyorum? Ne yapmam lazım kullanabilmem için?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Tamam da ben nasıl kullanamıyorum? Ne yapmam lazım kullanabilmem için?
Kodu girmen.. Başka bir şey yok. Hata veriyorsa bug falandır. Önceki siparişin eski sürümde kaldı dostum.

Keptın

80+ Silver
turkiyede-erkek-olmanin-zorluklari_1655616_m.jpg

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

Cihangir

80+ Gold
Yemeksepeti 50TL alt limitli siparişe 40₺ indirim!

Yenilenmiş Yemeksepeti kodu. Önceden siparişiniz olsa bile eski sürümde kalıyor. Kullanabilirsiniz.
yemek alacaktım onay mesajı geldi kodu girdim anasayfaya attı sipariş olmadı tekrar deneyince kod 1 kez kullanılır uyarısı verdi. aç kaldık gene

Zaris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
SICAK FIRSATLAR
haber verdiğin için sağol kullandım 112 liralık siparişi 72'ye getirdik. güzel iş.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Top Bottom