Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 YEMEKSEPETİ 100 / 50 KOD 🔥🔥

Bergee

80+ Silver
Bu arada hesabım banlı değil tüm kodları tek başıma kullanıyorum bende de bu kupon daha önce kullanılmıştır diyor ne yazık ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Efe pınar
Şimdi şöyle bi durum var anlatayım benim de başıma geldi.

Diyelim ki 3 tane hesabınız var aile fertlerinizin ve arkadaşlarınızın (3 olsun)hesaplarında da adresiniz kayıtlı totalde 6 tane adres kayıtlı oluyor. Yemeksepeti bir problem görürse bu hesaplardaki tüm adreslerin kayıtlı olduğu telefon nolarını kara listeye alıyor. Ama sen sonradan o adresi ekleyip de kara listeye alınmamış bir no varsa onunla sip geçebilirsin onda problem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müsteri hizmetleri sana banlısın demiyor ama bi sor istersen değilsen çözerler zaten diye düşünüyorum
Hocam kb dalgınlığıma gelmiş ben denemek için 106 TL lik bir ürün seçtim kodu yazıp girdiğimde 50 TL uygulandı yani banlı değil ama şimdi denedim zaten kullandın diyor sipariş vermeme rağmen

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Hocam kb dalgınlığıma gelmiş ben denemek için 106 TL lik bir ürün seçtim kodu yazıp girdiğimde 50 TL uygulandı yani banlı değil ama şimdi denedim zaten kullandın diyor sipariş vermeme rağmen
Bu arada hesabım banlı değil tüm kodları tek başıma kullanıyorum bende de bu kupon daha önce kullanılmıştır diyor ne yazık ki.
Bitmiş de olabilir :/ onu isterseniz canlı yardımdan sorun

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bitmiş.

no-name

80+ Silver
Aifyet olsun hocam kaçırdık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaraya bakıcaz derken kaçırdık 😀

Top Bottom