Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 YEMEKSEPETİ 100 / 50 KOD 🔥🔥

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
yok müşteri hizmetlerini arayınız, yok daha önce kullanıldı, yok bilmem ne her seferinde başka hata. Vazgeçtim bugün aç uyucam uğraşmaktan iyidir
Hata alanların hepsinin telefon noları banlı. O yüzden başka telefon nodan alması lazım :D

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
element uydurma, telefon banı ile alakası yok
Arkadaşım yemeksepetinde çalışıyor benim hesap da banlı. Kapatın hesabınızı tekrar açın devam ediyor. Sistemin nasıl çalıştığını biliyorum

neshter

80+ Bronze
Arkadaşım yemeksepetinde çalışıyor benim hesap da banlı. Kapatın hesabınızı tekrar açın devam ediyor. Sistemin nasıl çalıştığını biliyorum
6 yıllık hesabım neden banlı peki bunun da açıklamasını yapabilir mi arkadaşın, hiçbir hileye hurdaya karışmamış bir hesap neden indirim kullanamıyor? hesabı kapatıp açtığımda hala aynıydı

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
6 yıllık hesabım neden banlı peki bunun da açıklamasını yapabilir mi arkadaşın, hiçbir hileye hurdaya karışmamış bir hesap neden indirim kullanamıyor? hesabı kapatıp açtığımda hala aynıydı
Senin adreslerin var ya hesabında tanımlı. Sen sipariş vermesen de o adrese çok sip verilince o adresin kayıtlı olduğu tüm hesapları sistem otomatik banlıyor.

Sen bir arkının adresini bile tutsan kendi hesabında o kendi adresine 3 sip geçerse o zaman sen söylemesen bile ban yiyosun

neshter

80+ Bronze
Senin adreslerin var ya hesabında tanımlı. Sen sipariş vermesen de o adrese çok sip verilince o adresin kayıtlı olduğu tüm hesapları sistem otomatik banlıyor.

Sen bir arkının adresini bile tutsan kendi hesabında o kendi adresine 3 sip geçerse o zaman sen söylemesen bile ban yiyosun
dostum, apartmanda oturduğumu düşün ve kaç daire olduğunu düşün, adres seçerken apartman seçiliyor ve adres açıklamasının her kişide %100 aynı olmasının imkanı yok, tüm apartmandakiler ban mı yiyor dediğine göre?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
dostum, apartmanda oturduğumu düşün ve kaç daire olduğunu düşün, adres seçerken apartman seçiliyor ve adres açıklamasının her kişide %100 aynı olmasının imkanı yok, tüm apartmandakiler ban mı yiyor dediğine göre?
Evet öyle maalesef :D Adres banlıyo herifler ben de aynı problemi yaşadım saçma ama öyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Efe pınar

Hocam şöyle bir olay oldu ben bi denemek için 100 tllik bir şey seçtim yazdım kuponu ama sipariş vermedim hesap banlıda değil yani ama kullanılmış diyor

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Arkadaş doğru söylüyor bi ara öyle bir muhabbet vardı
Her kişi %100 aynı olmasına gerek yok aynı bina olsa yeter nasıl bir sistemleri varsa artık.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
alakası yok 3 4 farklı tel nosundan denedim hepsinde aynı hata
Şimdi şöyle bi durum var anlatayım benim de başıma geldi.

Diyelim ki 3 tane hesabınız var aile fertlerinizin ve arkadaşlarınızın (3 olsun)hesaplarında da adresiniz kayıtlı totalde 6 tane adres kayıtlı oluyor. Yemeksepeti bir problem görürse bu hesaplardaki tüm adreslerin kayıtlı olduğu telefon nolarını kara listeye alıyor. Ama sen sonradan o adresi ekleyip de kara listeye alınmamış bir no varsa onunla sip geçebilirsin onda problem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şöyle bir olay oldu ben bi denemek için 100 tllik bir şey seçtim yazdım kuponu ama sipariş vermedim hesap banlıda değil yani ama kullanılmış diyor
Müsteri hizmetleri sana banlısın demiyor ama bi sor istersen değilsen çözerler zaten diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,177
Üyeler
160,650
Son üye
Baldız_yamultan_3169
Top Bottom