Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,408
Hopide ilk sipariş olarak değiştirmişler.Kodları veriyor ama artık ilk sipariş olmayınca indirim düşmüyor şanslısın kullandın afiyet olsun
Hopide ilk sipariş olarak değiştirmişler.Kodları veriyor ama artık ilk sipariş olmayınca indirim düşmüyor şanslısın kullandın afiyet olsun
Şaşırtmadı şahsen.Ayran ne alaka demeyin, kola zararlı.
Patatesi dev almıştım, 3 kutu yollamışlar bir de. Ketçap mayonez de koymamışlar. Şaşırttı.
Başka nedenden olabilir belki. Bugün indirimli sipariş ettiğimde gelen faturada normal fiyat yazıyordu. İndirimi sanırım Yemeksepeti karşılıyorSipariş vermek istediğimiz restoran bilerek yemeksepetinde dükkanı kapattı ama getirde açık.Vicdansızlar bunlara ne kadar sövsen az![]()
Evet düzeldiBaşka nedenden olabilir belki. Bugün indirimli sipariş ettiğimde gelen faturada normal fiyat yazıyordu. İndirimi sanırım Yemeksepeti karşılıyor
Denemek için 2 saat önce kuponu girdim indirim uygulandı şimdi sipariş vermek istedim "Uygulanabilir bir kupon kodu değil" hatası verdiEvet düzeldiGaribanın yüzü güldü
Kanki dur kilo vermeye çalışıyoruz.Hopi yemeksepetinde geçerli 30tl ve üzeri alışverişe 20tl indirim kodu veriyor.
Umarım işinize yarar uygulamada arama kısmına girip Yemeksepeti yazınca kodu alabiliyorsunuz. Şimdiden afiyet olsun hepinize
Alıntıyı görüntüle
Buradan kodu aldıktan sonra yemeksepetinde 30tl üzeri yemeği (yemekleri) sepete ekledikten sonra kodu buraya yazıyoruz indirim oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Aynı kampanya 35tl ve üzeri 25tl indirim oldu ancak artık ilk siparişe özel