hiç siparişimde kupon kodu kullanmadan nasıl suistimal etmiş oluyorum anlayamadımO zaman hesabiniz kara listeye alinmiş daha önceden kuponlu sekilde yemeksepetini suistimal ettiğiniz için
hiç siparişimde kupon kodu kullanmadan nasıl suistimal etmiş oluyorum anlayamadımO zaman hesabiniz kara listeye alinmiş daha önceden kuponlu sekilde yemeksepetini suistimal ettiğiniz için
Dostum bunlar reklamcı tayfa. 20 tl ye yapmayacakları halt yok. Babalarını bile doğrarlar. O derece. Fazla ciddiye alma bas engeli geç.kral bendede bu şekilde kabul ediyor ancak sipariş et butonuna basınca kabul etmiyor
Kimden bahsediyorsun kullanici adi belirt ona göre yorum yapayım uslubunu hiç beğenmedim.Dostum bunlar reklamcı tayfa. 20 TL ye yapmayacakları halt yok. Babalarını bile doğrarlar. O derece. Fazla ciddiye alma bas engeli geç.
kral reklam falan yok yemek sepeti kendi resmi hesabından paylaşmış arkadaşda burada paylaşmışDostum bunlar reklamcı tayfa. 20 TL ye yapmayacakları halt yok. Babalarını bile doğrarlar. O derece. Fazla ciddiye alma bas engeli geç.
Bence sen art niyetli biri olduğundan 20 liraya yapmayacağin iş yok yemeksepeti resmi hesabindan paylaşmış herkese mail atmiş sen bizi ve konuyu açanlari suçluyorsun az kültürlenin ya çıkın şu cahiliyetçi kafadan.Dostum bunlar reklamcı tayfa. 20 TL ye yapmayacakları halt yok. Babalarını bile doğrarlar. O derece. Fazla ciddiye alma bas engeli geç.