Farklı numaralı bir hesaptan tekrar denedim (neredeyse hesabı 2 yıldır kullanmıyorum). ilk siparişte geçerlidir dedi kuponFarklı bir hesaptan tekrar deneyeceğim bakalım olacak mı?
benim acilmistilavuklar benim numarayi banladilar ya kullanamayacagim artik galiba 2 ay oldu tik yok
Hocam ban yiyip yemediğini bilmiyorum. 2 hesap var ikisininde numarası adresleri vb farklı. Nasıl oldu acabaÇoklu hesaptan banlı olabilir kupon kullanmaya.
Belki bu hesaplardan önceden aynı isim kart ile alışveriş yapmışsındır. Bu da sebep olabiliyor.Hocam ban yiyip yemediğini bilmiyorum. 2 hesap var ikisininde numarası adresleri vb farklı. Nasıl oldu acaba
ne kadar suredebenim acilmisti
bilmiyorum ama açılmıştı yanine kadar surede
olmuyor bende en son marketten 16 Nisan 2024te alışveriş yapmışım ama olmadıİlk siparişin dışında son yaptığın siparişin üzerinden 1 yıl geçmişsede olur.
o nasıl oluyor aynı telefon falan kabul etmıyorkiYeni hesap açıp ban yeme işi
varolan hesabını siliyorsun aynı numara farklı e-postayla hesabı yeniden açıyorsun kodu kullanabiliyorsun hiç alışveriş yapmadın sayıyor ama bu sefer de hesabının banlanma riski oluyor birkaç ay boyunca açılmıyor ben böyle yapmıştım çok uyguna yemiştim sonra 3-4 ay açılmamıştıo nasıl oluyor aynı telefon falan kabul etmıyorki