Neler Yeni

günde 12 saat kullanmak pc ye zarar verirmi?

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yiğit
arkadaşlar ben günde okuldan geldiğimde 6-8 saat okul yokken 10-12 saatlere kadar çıkıyor bilgisayar oynamam okul yokken çoğunlukla 10 saat boyunca oyun oynuyorum arada videoda izliyorum. okul varkende biraz oyun oynayıp gerisiyle çoğunlukla video izliyorum bu bana karşıda daha çok zararlı biliyorum ama bilgisayara zarar verirmi bu?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Elektrik faturası haricinde bi zararı olmaz. 24 saat açık tutsan da bi zararı olmaz

Thadox

80+ Bronze
arkadaşlar ben günde okuldan geldiğimde 6-8 saat okul yokken 10-12 saatlere kadar çıkıyor bilgisayar oynamam okul yokken çoğunlukla 10 saat boyunca oyun oynuyorum arada videoda izliyorum. okul varkende biraz oyun oynayıp gerisiyle çoğunlukla video izliyorum bu bana karşıda daha çok zararlı biliyorum ama bilgisayara zarar verirmi bu?
Isınmadığı sürece günlerce çalışsa da bir şey olmaz lakin daha gençsin bu kadar vakit harcama bilgisayar başında.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elektrik faturası haricinde bi zararı olmaz. 24 saat açık tutsan da bi zararı olmaz
hocam genelde gta ve valorant oynuyorum sorun olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isınmadığı sürece günlerce çalışsa da bir şey olmaz lakin daha gençsin bu kadar vakit harcama bilgisayar başında.

gta yüksek ayarla rage mp

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
hocam alınmayın da uykunuz pc mi

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
bu süre bnce normal okuldan 15.20 de çıkıyorum15.30da evdeyim ve hala pc nin başındayım (akşam yemeği hariç)
hocam tavsiyemdir gidin yapacağınız iş ile ilgili şeyleri öğrenin mesela ben millet reels izlerken yandaki pc den işimi öğrenirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
hocam pc ye çok bi zararı olmaz ama bir de kendinizi düşünün günde 12 saat biraz fazla sanki oyun için

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
hocam pc ye çok bi zararı olmaz ama bir de kendinizi düşünün günde 12 saat biraz fazla sanki oyun için
bence de hocam mecburi değilse o kadar olmamalı 15:30 da eve geliyorsunuz 12 saat baktığınızı baz alırsak apar topar geçmek oluyor sanki biraz kendinize vakit ayırın pc yerine mesela örnek olarak gidin internet kafeciye bozuk anakart alın yapmaya çalışın kopya çekerken konuyu öğrenme misali

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
bence de hocam mecburi değilse o kadar olmamalı 15:30 da eve geliyorsunuz 12 saat baktığınızı baz alırsak apar topar geçmek oluyor sanki biraz kendinize vakit ayırın pc yerine mesela örnek olarak gidin internet kafeciye bozuk anakart alın yapmaya çalışın kopya çekerken konuyu öğrenme misali
hocam onu geçtim biraz dışarda gez iki arkdaşını al cafeye git yada parkta falan otur

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
hocam onu geçtim biraz dışarda gez iki arkdaşını al cafeye git yada parkta falan otur
ilk olarak konuyu açan arkadaşa söyleyeyim seni kötülemiyoruz ve hocam bence de haklısınız terbiye düzen sorumluluk iş oğrenim ahlak asıl hayat budur

cnut

80+ Bronze
İşim gereği günde 15 saat kadar bilgisayar başında durmuşluğum var merak etme hiçbir şey olmaz bilgisayarına.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Bilgisayara değil sana zarar verir. ( Sizin gibi uzun süre PC kulanan biri olarak söyledim. )

Top Bottom