wpa_supplicant
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 22
spordan sonra tutuyor vucut 6lt civari iciyorum spora gittigim gunlericmek mantıksız olur ıctıgınız cıkartırsınız
spordan sonra tutuyor vucut 6lt civari iciyorum spora gittigim gunlericmek mantıksız olur ıctıgınız cıkartırsınız
buda ödeme sebep olur sonraspordan sonra tutuyor vucut 6lt civari iciyorum spora gittigim gunler
bilmiyorum o kadar ama iyi hissettiriyor cok sık lavabo ihtiyacim olmuyorbuda ödeme sebep olur sonra
Sporcu adamız vücut susuyor bir de yağlı yapılı insanım ondandır.halsiz olmuyormusun hiç
çok nasıl başarıyorsun bukadar içmeyi anlamış değilim fazlasının ölüme kadar yolu var
Kreatin de kullanıyorum ondan bende çok tuvalete çıkıyorum zaten işten atılacaktım zaten idrar rengi beyaz.Ben de kreatin ve birkaç hap kullanıp üstüne bir de spora gidiyor olmama ragmen günde 5 litreyi geçince hem çok tuvaletim geliyor hem de idrarım renksiz çıkıyor. Eğer senin idrarın hala sarı çıkıyorsa ya böbreğinde bir sorun var ya da gün içinde çok fazla terliyorsun. Yani spor yaptığın günler 4 litre falan içsen de işini görür.
bende sporcuyum okadar tekwando yapıyordum bide üstüne maça gidiyordum ancak okadar içmiyordum max 5lt en hareketli günümde yinede idrarım renksiz akıyordu kütlen tuna tavuz gibi bişeyse bilemiyorumSporcu adamız vücut susuyor bir de yağlı yapılı insanım ondandır.
Yok be o kdar yok keşke olsam kendi çapımda yağlıyım işte hedefim hep kaslı olmaktı ne yaptığımı bende bilmiyorum 170-175 arası boy 85-90 kiloyum yağ oranı 20-24 arası .bende sporcuyum okadar tekwando yapıyordum bide üstüne maça gidiyordum ancak okadar içmiyordum max 5lt en hareketli günümde yinede idrarım renksiz akıyordu kütlen tuna tavuz gibi bişeyse bilemiyorum
Vücudunu sen daha iyi tanırsın iri yarı uzun boylu ve antrenman volimin yüksekse içebilirsin sorun olmazSpor salonuna gittiğim günler 7-8 normal günlerde 5-6 litre içiyorum ideal mi?
yok boyum uzun değil aşırı yüksek volim değil ama 2 set tükeniş 130 kg squat yüksek volim midir?Vücudunu sen daha iyi tanırsın iri yarı uzun boylu ve antrenman volimin yüksekse içebilirsin sorun olmaz
Kaç hareket çalışıyorsunyok boyum uzun değil aşırı yüksek volim değil ama 2 set tükeniş 130 kg squat yüksek volim midir?
Arkdaşın programına geçtim bacak günü 4 hareket olması lazım 1-2 set ısınma kalan 2 set tükeniş kendimden nefret ediyorum nedenseKaç hareket çalışıyorsun
Bölgesel çalışıyorsun ozaman profesyonel değilsen çok gelişemezsin o programla ama ağır çalışıyorsan volim kısmen yüksek diyebiliriz siz yine de suyu azaltın çünkü fazla su içmekte böbrek iflasına neden olabilirArkdaşın programına geçtim bacak günü 4 hareket olması lazım 1-2 set ısınma kalan 2 set tükeniş kendimden nefret ediyorum nedense
Bişey olmaz benim böbreklere.Bölgesel çalışıyorsun ozaman profesyonel değilsen çok gelişemezsin o programla ama ağır çalışıyorsan volim kısmen yüksek diyebiliriz siz yine de suyu azaltın çünkü fazla su içmekte böbrek iflasına neden olabilir