Neler Yeni

günde 6 litre su ideal mi

zawgatron

80+
halsiz olmuyormusun hiç

çok nasıl başarıyorsun bukadar içmeyi anlamış değilim fazlasının ölüme kadar yolu var
Sporcu adamız vücut susuyor bir de yağlı yapılı insanım ondandır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de kreatin ve birkaç hap kullanıp üstüne bir de spora gidiyor olmama ragmen günde 5 litreyi geçince hem çok tuvaletim geliyor hem de idrarım renksiz çıkıyor. Eğer senin idrarın hala sarı çıkıyorsa ya böbreğinde bir sorun var ya da gün içinde çok fazla terliyorsun. Yani spor yaptığın günler 4 litre falan içsen de işini görür.
Kreatin de kullanıyorum ondan bende çok tuvalete çıkıyorum zaten işten atılacaktım zaten idrar rengi beyaz.

grasdiyas

80+ Silver
Sporcu adamız vücut susuyor bir de yağlı yapılı insanım ondandır.
bende sporcuyum okadar tekwando yapıyordum bide üstüne maça gidiyordum ancak okadar içmiyordum max 5lt en hareketli günümde yinede idrarım renksiz akıyordu kütlen tuna tavuz gibi bişeyse bilemiyorum

zawgatron

80+
bende sporcuyum okadar tekwando yapıyordum bide üstüne maça gidiyordum ancak okadar içmiyordum max 5lt en hareketli günümde yinede idrarım renksiz akıyordu kütlen tuna tavuz gibi bişeyse bilemiyorum
Yok be o kdar yok keşke olsam kendi çapımda yağlıyım işte hedefim hep kaslı olmaktı ne yaptığımı bende bilmiyorum 170-175 arası boy 85-90 kiloyum yağ oranı 20-24 arası .

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,767
İsim
Selim
Arkdaşın programına geçtim bacak günü 4 hareket olması lazım 1-2 set ısınma kalan 2 set tükeniş kendimden nefret ediyorum nedense
Bölgesel çalışıyorsun ozaman profesyonel değilsen çok gelişemezsin o programla ama ağır çalışıyorsan volim kısmen yüksek diyebiliriz siz yine de suyu azaltın çünkü fazla su içmekte böbrek iflasına neden olabilir

eneskaya6

80+ Silver
6lt cok ilerki yaşlarda böbrek yetmezliğine kadar gider. 3-4lt ideal max

zawgatron

80+
Bölgesel çalışıyorsun ozaman profesyonel değilsen çok gelişemezsin o programla ama ağır çalışıyorsan volim kısmen yüksek diyebiliriz siz yine de suyu azaltın çünkü fazla su içmekte böbrek iflasına neden olabilir
Bişey olmaz benim böbreklere.

Top Bottom