Neler Yeni

🔹Günde kaç litre su içiyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
Burak Karadağ
Hocam bende hic susamiyorum sabah ictigim bir bardak suyla durdugum cok gun olmustur. Maalesef cok zararli gunde 2 litre icmeye calisiyorum artik.
Sen de dikkat et bak benimle aynı durumdasın. Halbuki beden sağlığın için çok riskli durumdasın sende. Zorla içmeye çalışıyorum şuan ve 1 litre içebildim bugün
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim bünyem alışkın olduğu için günde ortalama 10 diyebilirim.7 8litreyi gördüğüm zamanlar 20 oluyor.Bir anda 5 6litreye çıkarsan habire gidip gelirsn
Oooo çok fazla. Benim günde ortalama her zaman 5.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Dostlar bugünden itibaren her gün, günde en az 1 litre su tüketimine başlayacağım ve ramazan ayı sonrası spora başlayacağım.
Maalesef çok susayan biri değilim ve toplasanız günde 1-2 bardak içerim veya içmem. Zorla içmeye çalışıyorum. 🫗

-Sizler düzenli olarak günde kaç litre tüketiyorsunuz?

su-icmenin-sagliga-faydalari.jpg
Su kıtlığı yakındır içebildiğiniz kadar için

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,350
İsim
Bilal Tepe
Sen de dikkat et bak benimle aynı durumdasın. Halbuki beden sağlığın için çok riskli durumdasın sende. Zorla içmeye çalışıyorum şuan ve 1 litre içebildim bugün

Vücudun su isterse zaten ağız kuruluğu baş ağrısı gibi birçok etmenle sana sinyal gönderir hocam

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,995
İsim
Emir

Aslında benim ki sağlıklı olan,10dan daha düşük olması sorun teşkil eder bence*.Günde minimum 3.5litre içsen 8 9 görmeye başlarsın hocam.

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Dostlar bugünden itibaren her gün, günde en az 1 litre su tüketimine başlayacağım ve ramazan ayı sonrası spora başlayacağım.
Maalesef çok susayan biri değilim ve toplasanız günde 1-2 bardak içerim veya içmem. Zorla içmeye çalışıyorum. 🫗

seker oldugu ıcın 2 lt en az

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim

yanında her zaman 1 litrelik su şişesi dursun içesin gelir

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,350
İsim
Bilal Tepe
Hah işte! Sadece ağzım kuruduğunda içiyorum
Genelde ağız ve dudak kuruluğu olduğu zaman su ihtiyacın var demektir baş ağrısı başlar ise ciddi miktarda su kaybin var demektir 20dk ara ile 1 bardak su içer isen 2 3 kez geçtiğini hissedersin baş agrinin

grasdiyas

80+ Silver
Eskiden içemiyordum ama şimdi belli aralıklarda 2 3 yudum günde 4 4.5 lt iciyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,939
Üyeler
163,413
Son üye
mYagizo
Top Bottom