Neler Yeni

NE KADAR FAZLA SU İÇMEK ZARARLI?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam bence troll konu ama siz bilirsiniz
Valla troll konuları açanlar kul hakkına giriyorlar haberleri yok bı ara benden Sistem önerisi istediler bende hazır yok sürekli araştırıyorum bakıyorum testleri izliyorum vs uğraş veriyorum eğer troll ise benim hakkima girer troll konular bana kul hakkı gibi geliyor öyleyse bu da gereği zaten Allah katında yapılır

Ama troll olduğunu düşünmüyorum böyle çok içenler var

Valla troll konuları açanlar kul hakkına giriyorlar haberleri yok bı ara benden Sistem önerisi istediler bende hazır yok sürekli araştırıyorum bakıyorum testleri izliyorum vs uğraş veriyorum eğer troll ise benim hakkima girer troll konular bana kul hakkı gibi geliyor öyleyse bu da gereği zaten Allah katında yapılır

Ama troll olduğunu düşünmüyorum böyle çok içenler var
valla hocam hep yanlış bilgiler duymuşum
suyun fazlası zararlı değil az olmasından iyi derlerdi hep
Kb troll değil merak etmeyin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Hanaz

80+ Gold
Bu aralar çok su içmeye özen gösteriyorum ve acı yediğimde çok su içiyorum günde ortalama 6 7 litre içiyom
sağlıklı olmak için
zararı varmıdır
4 yeterli öbür türlü böbreklerin cok yorulupta istifa etmesin (istifa doğrumu hatırlayamadım şuan) ama bu sıcaklarda içiliyor içtiğim 1 bardak geri oturduğum yere gidene kadar çıkıyo benden

4 yeterli öbür türlü böbreklerin cok yorulupta istifa etmesin (istifa doğrumu hatırlayamadım şuan) ama bu sıcaklarda içiliyor içtiğim 1 bardak geri oturduğum yere gidene kadar çıkıyo benden
iflas
tamamdır hocam sağ olun

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
57 kiloda 6-7 litre fazla. Eger cok fazla spor yapip terlemiyorsan veya gun icinde asiri terleme yapan isler yapmiyorsan fazla tabi. Yoksa cokta problem olmaz. Ama yine 4-5 litreye dusurmeye calis sen.

57 kiloda 6-7 litre fazla. Eger cok fazla spor yapip terlemiyorsan veya gun icinde asiri terleme yapan isler yapmiyorsan fazla tabi. Yoksa cokta problem olmaz. Ama yine 4-5 litreye dusurmeye calis sen.
4 5 arasında düşürcem kışında 3

Ysuflix

80+ Gold
su zehirlenmesi yaşama riskin var 6-7 litre ne günde çok fazla 3 litre içsen yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,302
Üyeler
165,331
Son üye
osanmaz9
Top Bottom