günlük kiralık tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Saian SS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
440
Kesinlikle hepsi öyledir bir şey beklemeyin

Kesinlikle hepsi öyledir bir şey beklemeyin
aşırı bir beklentim yok aslında ama o havluyu kullandığımda üstüme başkalarnın spermleri vs bulaşmasa iyi olurdu :(

geçen sene bu fiyata otelde kalmıştık şimdi düzgün otel bulmak sadece hayal sanırım

Daha önce kalmadım ama kullanan bir abi vardı. Dediğine göre her kalandan sonra odalar temizleniyor. Tabi şansına bağlı. İyi bir işletmeye denk gelmen lazım

fiyat (200tl)

3 arkadaş, 2 gün burada kalmayı planlıyoruz. dikkat etmemiz gereken bir şey var mı. youtubede meryemcanın videolarında hep pislik içinde oluyor gerçekten hepsi öyle midir
yatakta deprem olmadıysa sıkıntı yok hocam :D

kankam cok fazla evle icli dıslı olmayın gece gec gir sabah erken cık, sadece uyumak icin kullanacaksınız sanırım zaten. Sorun olmaz çok daha berbatlarında kaldım, yataga deniz havlumu serip o sekil uyudum erkenden de evi terk ettim.

Dolapta orda burda felan açılmamış dahi olsa kesinlikle hiçbirşeyi yemeyin/içmeyin. Mutfak aletlerini güzelce yıkayın, yatak çarşaflarını felan tersini düzüne çevirin.

kankam cok fazla evle icli dıslı olmayın gece gec gir sabah erken cık, sadece uyumak icin kullanacaksınız sanırım zaten. Sorun olmaz çok daha berbatlarında kaldım, yataga deniz havlumu serip o sekil uyudum erkenden de evi terk ettim.
aynen muhtemelen gece takılır sabah gelir yatarız bakalım bi şekilde halledicez artık

Hocam gidin otele kalın gözünüzü seveyim bunların alayı yalan.
Boşu boşuna pislenmeye gerek yok.
otel fiyatları 2 katı olmuş :( normalde çadırda kalıyorduk bi yerlere gittiğimizde fakat çok rahatsız oluyor diye bu sefer apart tutalım dedik

hocam böyle yerler dışkı götürüyor hiç bulaşmayın

Geri