Neler Yeni

Günlük kullanım word exell vs işler için laptop tavsiyesi

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Bütçe
7500
Arkadaşlar laptop lazm ama piyasayı çok bilmiyorum. Oyun oynanmayacak word de ders yapılır nette gezilir ama atıyorum Chrome da çok sayfa açtığım da kasacak donacak bsy olmasın seri bsy istiyorum. 14" ekran olsun küçük bsy lazm yani 8 gb ram 256 gb ssd işlemci de 4 çekirdek olsun. Bütçem bu özellikleri en ucuza alacak kadar 7 8 leri geçmesin. Birde bircok sitelerde teknoloji sayfaları satıyor buralar dan rastgele alablrmiyiz bu laptoplarin telefon gibi yurtdışı kaçak vs bsyler oluyor mu neye dkkt etmek lazm alırken

SangraTiels

80+ Bronze

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam öncelikle teşekkürler satıcı filan güvenilirmidir burdan alsak bi skntı olrmu garantide vs birde orijinal lenovo demi bu ekleme çıkarma varmıdır

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
hocam öncelikle teşekkürler satıcı filan güvenilirmidir burdan alsak bi skntı olrmu garantide vs birde orijinal lenovo demi bu ekleme çıkarma varmıdır
Garantide sıkıntı olmaz, orijinal lenovo cihaz ekleme çıkarmayı ram için diyorsan boş slotu kalmamış 12 gb ram (4+8) yeter zaten. Hard disk, ssd eklemesi diyorsan aparat gerekiyordu sanırım

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantide sıkıntı olmaz, orijinal lenovo cihaz ekleme çıkarmayı ram için diyorsan boş slotu kalmamış 12 gb ram (4+8) yeter zaten. Hard disk, ssd eklemesi diyorsan aparat gerekiyordu sanırım
bazı sitelerde gördüm 4 gb rami sonradan biz ekledik diyor cihaz orijinal lenovo diyor bu nasıl oluyor bozulmuş olmuyormu orijinallik
Mesaj otomatik birleştirildi:

8+4 olmasının bi sıkıntısı olmaz demi hep 4 8 16 var piyasada 12 görmedim çok

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
bazı sitelerde gördüm 4 gb rami sonradan biz ekledik diyor cihaz orijinal lenovo diyor bu nasıl oluyor bozulmuş olmuyormu orijinallik
Mesaj otomatik birleştirildi:

8+4 olmasının bi sıkıntısı olmaz demi hep 4 8 16 var piyasada 12 görmedim çok
Orijinalliği bozulmuyor dolayısıyla garantide sorun olmaz hocam aynı laptopu bende kullanıyorum 4 gb ram ile geldi ben 16 gb ekleme yaptım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum yani 8+4 olmasının sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom