Neler Yeni

Günlük Kullanımda 3-4 Yıl İdare Edecek Telefon Önerisi

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emir Şahbaz
Bütçe
5
Arkadaşlar telefonla isim müzik dinlemek video ve yayın izlemek sosyal medyada takılmak ve coc cr gibi basit oyunları oynamak sözce Realme 8 beni 3-4 yıl kadar götürür mü yoksa A33 5G veya A52s mi almalıyım

PixDraw

80+ Bronze
Arkadaşlar telefonla isim müzik dinlemek video ve yayın izlemek sosyal medyada takılmak ve coc cr gibi basit oyunları oynamak sözce Realme 8 beni 3-4 yıl kadar götürür mü yoksa A33 5G veya A52s mi almalıyım
Model öneremem fakat 5G özelliği olduğundan emin olarak alın.

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Düşük - Orta düzey android telefonların 3-4 yılı çıkarabileceğini sanmıyorum. 2. Ele yönelmeniz daha sağlıklı olacaktır.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Oppo A16'ya bakabilirsin. Kardeşime aldım ve gerçekten güzel bir telefon. Dediğin tarzda oyunlarda sorun çıkartmıyor, günlük tüm işleri görüyor.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,920
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Model öneremem fakat 5G özelliği olduğundan emin olarak alın.
5g türkiyede yok daha ne zaman gelir benim telefonum 5g ama bi faydasını göremiyorum yani şimdilik

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emir Şahbaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Realme 8 daha iyi değil mi
Oppo A16'ya bakabilirsin. Kardeşime aldım ve gerçekten güzel bir telefon. Dediğin tarzda oyunlarda sorun çıkartmıyor, günlük tüm işleri görüyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

PixDraw

80+ Bronze
5g türkiyede yok daha ne zaman gelir benim telefonum 5g ama bi faydasını göremiyorum yani şimdilik
Şuanlık hiçbirimiz faydasını görmüyoruz hocam ama 3/4 yıl idare edecek telefon dediği için 5g olması daha mantıklı olur.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Kesinlikle katılıyorum gelse bile ilk başlarda standart kullanıcının geçmesinin pek mümkün olacağına da inanmıyorum aslında

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,920
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Kesinlikle katılıyorum gelse bile ilk başlarda standart kullanıcının geçmesinin pek mümkün olacağına da inanmıyorum aslında
ben de öyle ya mesela 150 lira üstü paket ücreti ödeyen kullanabilir gibi bi şey yapacaklar gibime geliyor. Kısaca bir telefon alınacağı zaman 5g özelliği ikinci planda tutulabilir ülkemizde bence

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
ben de öyle ya mesela 150 lira üstü paket ücreti ödeyen kullanabilir gibi bi şey yapacaklar gibime geliyor. Kısaca bir telefon alınacağı zaman 5g özelliği ikinci planda tutulabilir ülkemizde bence
Keşke 150 olsa gene bazı hız tutkunları kullanabilir standart paketlerin bile 60-70TL yi geçtiği bir zamandayız her gün zam gelmekte dolayısıyla bana ilk çıktığında şuan ev interneti satın aldığımız paraya paket satın alacakmışız gibi geliyor. Bence çıksada Türk gençleri olarak biz pek fayda göremeyeceğiz.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Top Bottom