- Reaksiyon skoru
- 54
@Bünyamina hocam konuyla alakasız ama 350 ye 175 kuponum var var mı güzel bir LEGO alınır dediğin bir şey maks 500 Luk bir şey
Nasıl bir şey seveceğini bilmiyorum. Hediyelik istersen gül önerebilirim. İndirimlerde de bu civardan satılıyor. Başka öneri istersen şu anlık ben pek göremedim dikkatimi çeken. Sen bak yine de. Kuponunun süresi varsa biraz beklersen kasımı iyi olur.@Bünyamina hocam konuyla alakasız ama 350 ye 175 kuponum var var mı güzel bir LEGO alınır dediğin bir şey maks 500 Luk bir şey
Eyvallah usta yapıştırdım 3 tane.Geçenki çabuk bitmişti. Tekrar gelmiş. İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Hocam şu tarz olabilir https://app.hb.biz/SePrLKXLfhisNasıl bir şey seveceğini bilmiyorum. Hediyelik istersen gül önerebilirim. İndirimlerde de bu civardan satılıyor. Başka öneri istersen şu anlık ben pek göremedim dikkatimi çeken. Sen bak yine de. Kuponunun süresi varsa biraz beklersen kasımı iyi olur.
Hocam nereden gözüküyorHepsipayde para varmış beleşe aldım, İhtiyaç olmayan şeyleri almaktan ev sıcak fırsatlar deposuna döndü![]()