Neler Yeni

Öneri Günümüz ekonomisi, alınabilecek f/p max 850 TL red switch mekanik klavye önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
850
Herkese selamlar max 850 TL lik bütçe ile f/p red switch mekanik klavye ve numpadli olması şartı ile uzun süreli kullanıma dayalı çoğunlukla oyun olan dayanıklı türkçe Q bir klavye arıyorum yardımcı olursanız çok makbule geçer arkadaşlar
şimdiden hayırlı ramazanlar dilerim.

Bütçene göre en iyisi bu gibi. Bende de bundan var 3-4 kez garantiye yolladım şans işi elektronik işi. Ama garanti ilgilendi şuan üründe bir sıkıntı yok.
aynı klavyeden bende var şu an kardeşimde tuş basmama sorunu o kadar oldu ki her garantiye gönderdiğimde 1 hafta düzgün çalıştı sonra tekrar başladı artık gönderesim mi desem uğraşasım mı desem bilmiyorum gram içimden bir şey yapmak gelmiyor bu klavye için.

aynı klavyeden bende var şu an kardeşimde tuş basmama sorunu o kadar oldu ki her garantiye gönderdiğimde 1 hafta düzgün çalıştı sonra tekrar başladı artık gönderesim mi desem uğraşasım mı desem bilmiyorum gram içimden bir şey yapmak gelmiyor bu klavye için.
bende 3-4 kez gönderdim valla emek olmadan olmuyor :LOL:
şuan sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürün benim çoktandır takibimde fakat yorumları okuduktan sonra aklıma buraya yazmak geldi güvenim sıfıra indi açıkcası
elektronik işi şans işi hocam ama bu klavyenin sağlam çalışması için biraz daha fazla şanslı olmanız gerektiği hakkında yalan söyleyemeyeceğim :ROFLMAO:

Elektronik işi şans işide böyle markaların aletlerini alırsanız şansı 0 a indirirsiniz. Arkadaşa bile bile sorunlu klavyeyi öneriyorsunuz. Ayıp.

Gamepower ogre red switchde herhangi bir problem yaşamadım, çok sık kullanmadım ama ara sıra oyun oynadım. Şimdi de Havit gamenote hv-kb432l blue switch aldım kupunlarla falan 550-600 TL gibi bir fiyata geldi. Daha bilgisayara bağlamadım ama kaliteli gözüküyor tuşları. Sevmediğim tek noktası bilek desteğinin plastik olması. Ama yine de kişisel fikrim Havit markası gamepower e göre daha çok güven veriyor :)
Bu mağazadan aldım. Satıcı firma game garajmış:https://paylaskazan.n11.com/n11mgm-4NS28U50FN

Aga harbiden geçmiş yıllar olsaydı şu parada elimde olsaydı en baba klavyeyi alıyordum niye böyle olduk biz be...

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri