Neler Yeni

Gürcistanda telefonumu satabilir miyim ?

Dalkıran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ahmet yasin ulaş
Arkadaşlar öncelikle merhaba yakında gürcistana gidip telefonumu kaydettiricektim ama aklıma bir soru takıldı elimdeki telefon iphone 12 ve ben gürcistana gidip bunu satabilir miyim ? Daha önce satan arkadaşlar var mı ? Ve satarsam ne kadara satabilirim orada dolandırıcılık fazlaymış galiba bu yüzden biraz temkinliyim telefonumu satıp 14 e geçmek istiyorum ama korkmuyor da değilim

Falekess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Gökhan
Arkadaşlar öncelikle merhaba yakında gürcistana gidip telefonumu kaydettiricektim ama aklıma bir soru takıldı elimdeki telefon iphone 12 ve ben gürcistana gidip bunu satabilir miyim ? Daha önce satan arkadaşlar var mı ? Ve satarsam ne kadara satabilirim orada dolandırıcılık fazlaymış galiba bu yüzden biraz temkinliyim telefonumu satıp 14 e geçmek istiyorum ama korkmuyor da değilim
Türkiyede neden satmıyorsunuz?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Sanmam

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
batuma mı gideceksin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,712
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom