link var mı hocamGürgençler apple internet sitesi guvenilir mi gece indirimleri oluyor ordan telefon almayi dusunuyorum ama ?
link var mı hocam
yine link atsında bakalım orjinal sitemi hocam, çakma site fln yapıyolar ya baznApple resmi satıcısı. Mağazaları da var.
Bende öyle biliyorum bundan once 2 telwfon aldım ama sitesine guvenemedimApple resmi satıcısı. Mağazaları da var.
orj site hocamGürgençler E-Store | Apple Ürünleri ve Aksesuarları
Gürgençler E-Store | Apple Ürünleri ve Aksesuarlarıwww.gurgencler.com.tr
Tamamdır teşekkürler gece indirimleri var 15ine kadar bu ara apple urunu dusunenler bakabilirorj site hocam
Gece indirimi nasıl oluyor hangi cihazlardaTamamdır teşekkürler gece indirimleri var 15ine kadar bu ara apple urunu dusunenler bakabilir
Vallaha hepsini incelemedim ama çogunda var diye biliyorum 00 dan sonra fiyatlara bakabilirsiniz istersenizGece indirimi nasıl oluyor hangi cihazlarda
hocam 12 mini için kapaklı deri kılıf alınır mı 300 e düşmüş outlette yoksa çok mu yaşlısı durur?orj site hocam
Hocam 93 indirim sanki bosa degil gibi hahah guzel durmuyor ama bilemedim sizin tercihinizhocam 12 mini için kapaklı deri kılıf alınır mı 300 e düşmüş outlette yoksa çok mu yaşlısı durur?
iPhone 12 mini için MagSafe özellikli Deri Zarf Kılıf MHMR3ZM/A - (PRODUCT) RED
[194252184455] MHMR3ZM/A iPhone 12 Mİni Deri Zarf Klıf P.Redwww.gurgencler.com.tr