Almadım hocam kılıf açılmıyor bile alttan sokup çıkartıyorsunuz telefonu çok mantıksız geldiHocam 93 indirim sanki bosa degil gibi hahah guzel durmuyor ama bilemedim sizin tercihiniz
Almadım hocam kılıf açılmıyor bile alttan sokup çıkartıyorsunuz telefonu çok mantıksız geldiHocam 93 indirim sanki bosa degil gibi hahah guzel durmuyor ama bilemedim sizin tercihiniz
O anlık olmuştur. Banka sistemi otomatik yapıyor. Arayınca düzeltmeleri lazımARKADAŞLAR VAKIFBANK PLATİNİUM KARTIMLA ALMAYI DENEDİM CİHAZI ANCAK BANKA GÜVENLİK AÇIĞI SEBEBİYLE ONAY VERMİYOR BİLGİNİZ OLSUN
Aradım hocam ama sanal kartla almayı önerdiler sanal kartlada onay vermediO anlık olmuştur. Banka sistemi otomatik yapıyor. Arayınca düzeltmeleri lazım
Sanal kart normal kartın numarasının farklı hali. Sanal kart limitini ayarladığın sürece onay vermeme ihtimali yok. Yine vermiyorsa sorun vardır.Aradım hocam ama sanal kartla almayı önerdiler sanal kartlada onay vermedi
Vermedi hocam limit 200 000 bile yapıp denedikSanal kart normal kartın numarasının farklı hali. Sanal kart limitini ayarladığın sürece onay vermeme ihtimali yok. Yine vermiyorsa sorun vardır.
Hocam alışveriş yapacaksanız dikkatli olmakta fayda varlink var mı hocam
Kartında sıkıntı var. Babamda da Türkiye finans var. Onda da bazen böyle oluyor. Ödemeyi hiçbir şekilde kabul etmiyor. Böyle bankalardan hızlıca kurtulmak lazımVermedi hocam limit 200 000 bile yapıp denedik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam alışveriş yapacaksanız dikkatli olmakta fayda var
Hocam az once başka siteden aldım kartim gauet sorunsuz yıllardır kullandigim bankaKartında sıkıntı var. Babamda da Türkiye finans var. Onda da bazen böyle oluyor. Ödemeyi hiçbir şekilde kabul etmiyor. Böyle bankalardan hızlıca kurtulmak lazım