IOS İPhone almak istiyorum ama fazlada para vermek istemiyorum hangisini alayım

16e almamalisin yurtdışında hiç tutmuyor onlar da telefonun ne kadar kötü olduğunu biliyor bütçesi yetiyorsa 14 pro Max yada 15 pro
Küçük telefon istiyoruz hocam düz modellerden başka model bakmıyoruz teşekkür ederiz

başka seçenek yok ya 15 alacaksın ya 16e

Sağolun hocam düşüneceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13 ü 1 senedir kullanıyorum ama 0 dan farksız çiziği bile yok kaça gider batarya düşük sadece
Garantisi olmayan temiz cihazı 24 den sattım, o da garantisi olduğu için 26 civarı eder büyük ihtimalle.

Ben ilk 13 aldım sonra direk iadeye yolladım. Neden hocam dersen 13'ün güncel ios sürümleriyle birlikte 4gb olan rami yetmemeye başladı. Cihazda gereksiz bir ısınma problemi mevcuttu. 13'ün tek artısı ikinci kamerası diyebilirim diğer bir çok konuda 16e avantajlı.
Zaten alsak kamerası için alıcaz hocam herkes o yönden dolayı alıyor ama ısınma falan can sıkar alıştık yeni model xiaomilere ısınma neredeyse sıfır şimdi onda ısınma yaşarsam baya can sıkar acaba sendeki öyle denk gelmiş olabilir mi yoksa hepsinde var mıdır

ben 13 kullanıyorum da 16e daha güçlüydü galiba
Güç çok da önemli değil ya oyun falan oynamıyoruz kamera güzel olsun güzel işlemcisi olsun yeter bize

Zaten alsak kamerası için alıcaz hocam herkes o yönden dolayı alıyor ama ısınma falan can sıkar alıştık yeni model xiaomilere ısınma neredeyse sıfır şimdi onda ısınma yaşarsam baya can sıkar acaba sendeki öyle denk gelmiş olabilir mi yoksa hepsinde var mıdır

Güç çok da önemli değil ya oyun falan oynamıyoruz kamera güzel olsun güzel işlemcisi olsun yeter bize
Eğer fırsatını bulursam bu telefonu satıp üzerine para ekleyip alabilirim ama önce iş bakmam lazım

50 nin üzerine çıkamam hocam 16 zor 16e ile 13-14 arasında bir şey yoksa bugün gidince bakacağım 16e almam daha mantıklı olabilir güncel çipiyle
15 o zaman 50 k bütçeye her şeyden yeterince var ve uzun süre götürür

Geri