🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

IMG 2025-12-21.webp
IMG 2025-12-20.webp
Bunlar da 16 Pro kılıfları, Apple mağazasından alındı. Deniz Yeşili olan modelin kutusundaki yazılar diğerlerinden farklı. Apple baharda 4 yeni renk satışa çıkardı ondan dolayı kutuları da güncelledi. Eski renklerde sadece "MagSafe" yazıyor, yeni çıkan 4 renkte "MagSafe + Camera Control" yazıyor. Bilmeyen arkadaşlar sahte zannedebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
müşteri hizmetlerine sordum aynı diyor kafam karıştı
Müşteri hizmetleri ne dediğini biliyor mu acaba, ya da bu bahsettiğim farkları? :) Dediğim gibi eski ürün satıp yeni ürünün görsellerini koymuşlar. Stok yoktur yeni ürün de gönderebilirler. Ama satışta olan ürün 15 W destekleyen eski ürün.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleBunlar da 16 Pro kılıfları, Apple sitesinden alındı. Deniz Yeşili olan modelin kutusundaki yazılar diğerlerinden farklı. Apple baharda 4 yeni renk satışa çıkardı ondan dolayı kutuları da güncelledi. Eski renklerde sadece "MagSafe" yazıyor, yeni çıkan 4 renkte "MagSafe + Camera Control" yazıyor. Bilmeyen arkadaşlar sahte zannedebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri hizmetleri ne dediğini biliyor mu acaba, ya da bu bahsettiğim farkları? :) Dediğim gibi eski ürün satıp yeni ürünün görsellerini koymuşlar. Stok yoktur yeni ürün de gönderebilirler. Ama satışta olan ürün 15 W destekleyen eski ürün.
haklısın sıfır mı diye sorduğumde biri hayır dedi bir başaksıda sıfır dedi sonra telefonla aradım oda sıfır dedi

şeffaf kılıflardan çektim. teşekkürler

JBL Go 3 Yeşil rengi stok gelmişti aldım fakat Go 4 1239 TL amazonda onu alacaktım fakat sipariş iptal edilmiyor mu bu sitede?

1766181341717.webp

Geri