Güsül Nasıl alınır ?

T0XĮĆ

80+
Reaksiyon skoru
173
Arkadaşlar herkes farklı farklı alıyor ben şöyle alıyorum :
1-) Niyrt ediyorum
2-) 3 ağız yapıp gargara yapıyorum
3-) 3 buruna yapıp genzime kdr çekiyorum
4-) normal abdest alıp duş alıyoeum ve iğne deliği kdr su değmeyecek yer bırakmıyorum doğru mu alıyorum? Bir hoca diyor normsl sbdest slınmaz diğeri garhara olmaz diyor kafam ksrıltı

1-) Niyrt ediyorum
4-) normal abdest alıp duş alıyoeum ve iğne deliği kdr su değmeyecek yer bırakmıyorum doğru mu alıyorum? Bir hoca diyor normsl sbdest slınmaz diğeri garhara olmaz diyor kafam ksrıltı
A1 o.O2

Kardeşim mastüribasyon yapmayı bırakmak için konu açıyorsun sonra da gelip ''Nasıl gusül alırım?'' diye konu açıyorsun.
Bu tip şeyleri insanlarla paylaşmasan? Elinin bir yerlerinde gezdiğini bilmek zorunda değiliz DA Forum olarak.

Tam tersini yapıyorsun. İlk +18 olan yerleri yıkaman lazım temizlemen lazım. Ardından niyet edip normal abdest alıyorsun. Normal abdestin arkasına gusül niyeti ediyorsun. 3kere dolu dolu ağza gargara yapıp boşaltıyorsun 3 kere de doluca burna çekip temizliyorsun. Daha sonra tüm vucüdünü yıkıyorsun. Önemli olan heryerin ıslanması değil. O da önemli fakat ondan önemlisi kirli biryer bırakmaman vucudünda.

Kardeşim mastüribasyon yapmayı bırakmak için konu açıyorsun sonra da gelip ''Nasılgusül alırım?'' diye konu açıyorsun.
Bu tip şeyleri insanlarla paylaşmasan? Elinin bir yerlerinde gezdiğini bilmek zorunda değiliz DA Forum olarak.
Güsül nasıl alınır tam bilmiyorum herkes de farklı farklı alıyor doğru mu değil mi öğrenmek istiyorum

önce besmeleyle gir niyet et avret yerleri temizle ağız burun derken 3 kere baş omuzlar ve abdest var hangisini ilk önce yapmak sana kalmış

Tam tersini yapıyorsun. İlk +18 olan yerleri yıkaman lazım temizlemen lazım. Ardından niyet edip normal abdest alıyorsun. Normal abdestin arkasına gusül niyeti ediyorsun. 3kere dolu dolu ağza gargara yapıp boşaltıyorsun 3 kere de doluca burna çekip temizliyorsun. Daha sonra tüm vucüdünü yıkıyorsun. Önemli olan heryerin ıslanması değil. O da önemli fakat ondan önemlisi kirli biryer bırakmaman vucudünda.
Teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternette gayette var.
Kimse farklı bir şey demiyor...
Farklı demiyor mu? Emin misiniz girip baktınız mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önce besmeleyle gir niyet et avret yerleri temizle ağız burun derken 3 kere baş omuzlar ve abdest var hangisini ilk önce yapmak sana kalmış
Teşekkürlwr hocam

1-) Niyrt ediyorum
Forumu 31 Alanına çevirdin dostum dur artık

1-) Niyrt ediyorum
Bende öyle yapıyorum normal doğrudur herhalde.
Ben şöyle yapısroydyrum :
1 : Niyet ediyorum
2 : 3 kere ağızıma su alıyorum tükürüyorum
3 : 3 kere burnuma su çekiyorum püsadlkaktüryorum
4 : Baştan aşaı heryeyfjimi yıadıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler
183,858