Deneyimlidir belki. Ama bu çocuk 15 yaşında.Vaktinde seçmen bilgileri sızdırılmıştı. Hâlâ da duruyor.
Deneyimlidir belki. Ama bu çocuk 15 yaşında.Vaktinde seçmen bilgileri sızdırılmıştı. Hâlâ da duruyor.
Forum kuralları 2. madde.Büyük ihtimal fake hocam kendini bir *** sananlardan biri
Ben başka dolandırıcılara bakabilir miyim?
Dünyanın en açıklı ve en amatör sistemi o yazdığın devlet sistemi kardeşim Türkiyede düşük düzey hackerlığa dair bilgisi olan herkesin sızabiliceği kadar amatörTutturabildiğine sanmıyorum devlet sistemine sızamaz kendine hacker'ım diyen biridir..
Sağdan soldan duyma laflarla konuşulmaz mesela amatör diyorsun neye dayanarak diyorsun merak ettim..Dünyanın en açıklı ve en amatör sistemi o yazdığın devlet sistemi kardeşim Türkiyede düşük düzey hackerlığa dair bilgisi olan herkesin sızabiliceği kadar amatör
şey yazmışım hocam orda ne varki yaForum kuralları 2. madde.
Biz 15 yaşındayken ts3'ten ip adresini bulup evine 500 lahmacun söyleyeceğiz diye korkutuyordukAlıntıyı görüntüle
Herkesin datası var arkadaşlar ellerinde .Ev adreslerimiz,Telefon numaraları,araç sigortaları.Kimlik bilgilerimiz her şey. Bu bilgiler yayılmış hedef olduğunuz anda evinize kargo yollayıp duruyorlar. Her yerde ifşa ediyorlar.
Kaynak: