Neler Yeni

Twitter Güvende değiliz 15 yaşındaki çocukların elindeki güce bakın. Rahatlığa bakın!

Herkesin datası var arkadaşlar ellerinde .Ev adreslerimiz,Telefon numaraları,araç sigortaları.Kimlik bilgilerimiz her şey. Bu bilgiler yayılmış hedef olduğunuz anda evinize kargo yollayıp duruyorlar. Her yerde ifşa ediyorlar.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ben başka dolandırıcılara bakabilir miyim?

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Tutturabildiğine sanmıyorum devlet sistemine sızamaz kendine hacker'ım diyen biridir..
Dünyanın en açıklı ve en amatör sistemi o yazdığın devlet sistemi kardeşim Türkiyede düşük düzey hackerlığa dair bilgisi olan herkesin sızabiliceği kadar amatör

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Arkadaşlar zaten hayatın artık bir gerçeği olmuş olan veri dolandırıcılığı, bilgilerin çalınması vs gibi olaylara her zaman dikkat etmek zorundasınız. Bu konudada böyle olucak ama bazı olayların farkına varmanız için böyle dramaların ortaya çıkmasını veyahut bu şekilde ana akım medyaya taşınıp gözünüze sokulmasını beklemeyin. Tedbirli olmak ve farkındalık önemli.

Logithx

80+ Bronze
Dünyanın en açıklı ve en amatör sistemi o yazdığın devlet sistemi kardeşim Türkiyede düşük düzey hackerlığa dair bilgisi olan herkesin sızabiliceği kadar amatör
Sağdan soldan duyma laflarla konuşulmaz mesela amatör diyorsun neye dayanarak diyorsun merak ettim..

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Vatandaşların TC kimlik ve adreslerinin internet ortamında olduğu doğru. Ancak karantinaya alma vs pek yapılabilecek bir şey değil gibi.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kendini bir şey sanan hacker çocuklardan biri, bu şekilde dolandırıcılık yapabileceğini zannediyor.

VorleN

80+ Silver
Top Bottom