Neler Yeni

Güvendiğiniz en iyi virüs tarayıcı programı.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Merak ettim siz ne kullanıyorsunuz diye. Ben kendim Malwarebytes kullanıyorum, geçenlerde bi taratıyım bilgisayarı dedim 81 tane virüs bulaşmış trojen,keylogger,truva vb... birsürü virüs vardı sildim peki varmı sizin güvendiğiniz tarama programı

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
google kullanıyorum birde opera eskiden internet explorer ama oda kapanıyor google silersem operdan indiriyim diye :) birde otomatik vpn var operada

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
google kullanıyorum birde opera eskiden internet explorer ama oda kapanıyor google silersem operdan indiriyim diye :) birde otomatik vpn var operada
Tarayıcı derken arkadaş virüs programı kastetmiş ama aslında başlık yanlış senin yorumun doğru. bende öyle sanıp geldim 😀

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Merak ettim siz ne kullanıyorsunuz diye. Ben kendim Malwarebytes kullanıyorum, geçenlerde bi taratıyım bilgisayarı dedim 81 tane virüs bulaşmış trojen,keylogger,truva vb... birsürü virüs vardı sildim peki varmı sizin güvendiğiniz tarama programı
opera gx kullanıyorum memnunum tavsiye ederim bazı yerlerde opera gx cok ram kullanıyor demişler ben video izlerken %7 ram falan kullanıyo

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Google amca :)

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
opera gx kullanıyorum memnunum tavsiye ederim bazı yerlerde opera gx cok ram kullanıyor demişler ben video izlerken %7 ram falan kullanıyo
Bende onu kullanıyorum ama çok az bi ağırlık hissediyorum kullanırken.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Opera gx duckduck go gibi (duckduckgo) google üzerinden acabilirsiniz

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Tarama olayında Malwarebytes'ı der susarım.
Korumada ise Kaspersky.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,291
Üyeler
163,637
Son üye
sabotajkej
Top Bottom