gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
O zaman 5500XT bakın.Gittigidiyor linki patlamış 4 gündür aynı site
O zaman 5500XT bakın.Gittigidiyor linki patlamış 4 gündür aynı site
1660s yazdım google a bu çıktı, çok özür dilerim, bende fiyarı görünce 1660s sanıp önerdim, sakın alma zaten arkadşlarınki daha mantıklı.Teşekkür ederim hocam. Normal 1650'yi pek düşünmüyorum gibi
Hocam gerçekten problem değil. Canınızı sıkmayın. Fiyatların sorumlusu siz değilsiniz ya1660s yazdım google a bu çıktı, çok özür dilerim, bende fiyarı görünce 1660s sanıp önerdim, sakın alma zaten arkadşlarınki daha mantıklı.
Beyler kızgın atıp durmayın özrümü diledim zaten, iyi günler, silme yok forumda (varsada ben bilmiyorum bu yüzden kaldı böyle, yoksa çoktan silmiştim, ama 3 mesajla açıkladım sanırım yetmemiş bidaha açıklayayım, google a 1660s yazdım, bu çıktı, google alışverişte ismi gözükmüyordu, zotac ekran kartı diyordu, bende direk sağtık attım bağlantıyı kopyala dedim ve yapıştırdım 2600 liraya 1660s bulduğumu sanıp, sonra farkettim 1650, ama silemedim mesajı, biliyorsanız siza söyleyiniz lütfen nasıl siliniyor bu mesajlar?Zotac Gaming GeForce GTX 1650 AMP Core ZT-T16520J-10L 4GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Belki buna bakabilirsin, iyi günler.
Sıkıntı fiyatlar değil, benim böyle bi ürünü yanlışlıklada olsa önermem, ne bileyim kazık atmaya çalışmış gibi kötü hissediyorum kendimi.Hocam gerçekten problem değil. Canınızı sıkmayın. Fiyatların sorumlusu siz değilsiniz ya
Hocam internetteki takılan insanların adalet ve merhamet duygusunun çok üstündesiniz. Takılmayın.Beyler kızgın atıp durmayın özrümü diledim zaten, iyi günler, silme yok forumda (varsada ben bilmiyorum bu yüzden kaldı böyle, yoksa çoktan silmiştim, ama 3 mesajla açıkladım sanırım yetmemiş bidaha açıklayayım, google a 1660s yazdım, bu çıktı, google alışverişte ismi gözükmüyordu, zotac ekran kartı diyordu, bende direk sağtık attım bağlantıyı kopyala dedim ve yapıştırdım 2600 liraya 1660s bulduğumu sanıp, sonra farkettim 1650, ama silemedim mesajı, biliyorsanız siza söyleyiniz lütfen nasıl siliniyor bu mesajlar?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkıntı fiyatlar değil, benim böyle bi ürünü yanlışlıklada olsa önermem, ne bileyim kazık atmaya çalışmış gibi kötü hissediyorum kendimi.
adamlarda kendilerince haklı, onlarada kızamayız ama, forumdan silme varmı hocam varsa söyle lütfende silem, kendimi kötü hissetmemin sebebi onlar değil, benim yaptığım hata, mümkünse temizlemek isterim.Hocam internetteki takılan insanların adalet ve merhamet duygusunun çok üstündesiniz. Takılmayın.
Düzelt yapıp bu mesaj hatalıdır vs yapabilirsiniz. sonradan okuyanlar ilk bu mesajınızı okuyunca yine kızgın atacaklardır.adamlarda kendilerince haklı, onlarada kızamayız ama, forumdan silme varmı hocam varsa söyle lütfende silem, kendimi kötü hissetmemin sebebi onlar değil, benim yaptığım hata, mümkünse temizlemek isterim.
aaaa varmı öyle bir şey ? sağolun şimdi gördüm <3Düzelt yapıp bu mesaj hatalıdır vs yapabilirsiniz. sonradan okuyanlar ilk bu mesajınızı okuyunca yine kızgın atacaklardır.