Çağrı Mert Bakırcı
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Bana 1 saatte geldi.Ne zaman teslim alırım ürünü?
Bana 1 saatte geldi.Ne zaman teslim alırım ürünü?
6TL'ye aldım bakalım bu arada nasıl teslim edilecek ürün bana?daha ucuzunu buldumWindows 10 Pro + Office 2016 Pro Lisans Anahtarı (windows) : Amazon.com.tr: Yapı Market
Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Lisans Anahtarı (windows) : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Bende 10 dakika önce kadar bunu aldım.Windows 10 Pro Orjinal Lisans Anahtarı : Amazon.com.tr: Yapı Market
Windows 10 Pro Orjinal Lisans Anahtarı : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Ben bunu aldım bir hafta önce. Sorun yaşamadım şu ana kadar.
Son durum nedir dostum bende etkinleştirmek istiyorum sen nereden aldın ....G.G.
Durum nedir hocam neden böyle yazdınız ?...G.G.
Son durum nedir dostum bende etkinleştirmek istiyorum sen nereden aldın .
Olmadı zannettim de kopyala yaptığım için olmamış elle yazınca oldu o mesajı sildimDurum nedir hocam neden böyle yazdınız ?
Anakarta gömülen cinsten mi yoksa retail olarak yazılan key mi buWindows 10 Pro Orjinal Lisans Anahtarı : Amazon.com.tr: Yapı Market
Windows 10 Pro Orjinal Lisans Anahtarı : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Bu linkten satın aldım benim aldığımda 6TL'di şuan 4.50 almanızı öneririm herhangi bir sorun yaşamadım kopyala yapıştır yapınca olmazsa elle yazın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olmadı zannettim de kopyala yaptığım için olmamış elle yazınca oldu o mesajı sildim![]()
Bana da retail key lazım ya. Retail olunca misal pcyi sattın başka pc aldın yeni pcde de kullanabiliyorsun ama 1 pcde geçerli. Önce eski pcden kaldırcan sonra yeni pcye keyi gircen. Bu şekilde retail arıyorum uyguna bulursam alacam inş.Tek kullanımlık sanırsam bende tam bilmiyorum.
OEM key bu, anakarta gömülen cins.Anakarta gömülen cinsten mi yoksa retail olarak yazılan key mi bu
Bu arada cmd den yapılan bilgisayara zarar veriyor, yani cmd den kms sunucusuna bağlanıyorsunuz o yüzden cmd den yapılmamalıBinlerce kişi cmd'den yapıyor ama belki yapamıyorsunuzdur?