Güvenilir kapıda ödemeli site ?

Hocam ben bunun aynısını 140 lirayada bulmuştum biraz pahalıymış bu ama neyse :rolleyes:
dediğim gibi satıcı mağaza amazon diğer sitelerde (hepsibruada n11 falan) farklı bilinmeyen satıcılar var çok daha güvenli

dediğim gibi satıcı mağaza amazon diğer sitelerde (hepsibruada n11 falan) farklı bilinmeyen satıcılar var çok daha güvenli
bu iyi mi? ?

bu iyi mi? ?
celildumlu mağaza bile değil letgo ilanı gibi

celildumlu mağaza bile değil letgo ilanı gibi
Aynı ürünü satan bu kişide var

Aynı ürünü satan bu kişide var

her şey Olması Gerektiği Gibi, Ancak Kingston 4GB DDR3 1333MHZ KVR1333D3N9/4G CL9 Benim Sistemimde Çalışmadı. Ayrı Ayrı Denedim, Sistem Reset Atıyor Sürekli. Aynı Ram den Kullanan Başka Bir Akadaşın Sisteminde Denedim Yok Yine Çalışmadı. Arızalı Olabilir. Geri İade İçin İse Çok Geç. Satıcıya mı Kızdım Hayal Kırıklığına Uğradığım İçinmi Bilemiyorum, O Anki Sinirle RAM i Parçaladım :)) Siz Siz Olun Sinirlerinize Hakim Olun...

alan birisinin yorumu xd dediğim gibi amazonu tercih edin iade süreci olmaz bile sitelerde iade süreci mağazaya bağlı eğer kabul ederlerse iade edebilirsiniz amazonda öyle bir şey yok.

diğer mağazaları da sorup durmayın yorumlarına ve referanslarına bakarak siz tercih edebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,803
Üyeler
189,728
Son üye
Loresta
Geri