Mantıklı geldi hocam sağolun onu görmemiştim.konunun altında @keremcnsz24 nickli arkadaşın yorumunu okumanı öneririm
Aldığın lisans Oem değil, direkt dijital lisans yazanlar mak oluyor aynı sitede w10 pro oem adında bir ürün daha var ve 80 tlsağlam lisans dan aldım güvenilir bir şekilde 50 TL .d
Aldığın lisans Oem değil, direkt dijital lisans yazanlar mak oluyor aynı sitede w10 pro oem adında bir ürün daha var ve 80 TL
Bro onla uğraşmak istemiyorsan w10 pro free key yaz google a sonra 1 gün önceki siteleri arat ordaki kodları dene olma ihtimali var hem temizMantıklı geldi hocam sağolun onu görmemiştim.
Dostum korsan övmek ile uzaktan yakından bir alakası yok bu olayın. Türkiye gibi bir ülkede, orjinal windows’a 1000+ ₺ para vermek istiyorsan senin kararın olur. OEM key’e cmd varken açıkçası ben de para vermem 80₺ az para değil.Dünyanın en saçma mantığı. Bodovoyo yopobolorkon nodon poro voroyom. Şu korsan övücüler hiç bitmedi bitmeyecek.
@reaxugo kanka benim her şey geldi sende nasıl durumlarDostum korsan övmek ile uzaktan yakından bir alakası yok bu olayın. Türkiye gibi bir ülkede, orjinal windows’a 1000+ ₺ para vermek istiyorsan senin kararın olur. OEM key’e cmd varken açıkçası ben de para vermem 80₺ az para değil.
Hocam CMD hiç karıştırmayalım , konusu açılıncı mükemmel bir polemik oluyor ;DDostum korsan övmek ile uzaktan yakından bir alakası yok bu olayın. Türkiye gibi bir ülkede, orjinal windows’a 1000+ ₺ para vermek istiyorsan senin kararın olur. OEM key’e cmd varken açıkçası ben de para vermem 80₺ az para değil.