Neler Yeni

Güvenilir OEM Key Linki Atabilir misiniz?

FansXArmy

80+ Bronze
Bulamadım :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önceden elimde vardı ama....

robop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Utku Şahin
Çok araştırdım ve bir Microsoft temsilciside internette satılan keylerin kaçak/klon olduğunu söylediği videoya denk geldim.Ve CMD'ye 3 satır kod girerek KMS yöntemi ile kmslotro.cc sunucularına bağlandım.Açıkçası araştırdığım kadarıyla orjinal denilen keylerde bu sunucularda üretilen/klonlanan keyler.Güvenlik açığı hep var yani.Gidip 1000 liralık windows alamadıktan sonra ha oem key almışsın ha CMD ile etkinleştirmişsin bir fark göremiyorum.40 liraya key satanların keyleride %90 CMD ile etkinleştirdiğinde noluyosa onu yapıyor

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
sağlam lisans dan aldım güvenilir bir şekilde 50 TL .d
Aldığın lisans Oem değil, direkt dijital lisans yazanlar mak oluyor aynı sitede w10 pro oem adında bir ürün daha var ve 80 tl

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Mantıklı geldi hocam sağolun onu görmemiştim.
Bro onla uğraşmak istemiyorsan w10 pro free key yaz google a sonra 1 gün önceki siteleri arat ordaki kodları dene olma ihtimali var hem temiz

TyphoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serhat Öner Özkul
Dünyanın en saçma mantığı. Bodovoyo yopobolorkon nodon poro voroyom. Şu korsan övücüler hiç bitmedi bitmeyecek.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Dünyanın en saçma mantığı. Bodovoyo yopobolorkon nodon poro voroyom. Şu korsan övücüler hiç bitmedi bitmeyecek.
Dostum korsan övmek ile uzaktan yakından bir alakası yok bu olayın. Türkiye gibi bir ülkede, orjinal windows’a 1000+ ₺ para vermek istiyorsan senin kararın olur. OEM key’e cmd varken açıkçası ben de para vermem 80₺ az para değil.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Dostum korsan övmek ile uzaktan yakından bir alakası yok bu olayın. Türkiye gibi bir ülkede, orjinal windows’a 1000+ ₺ para vermek istiyorsan senin kararın olur. OEM key’e cmd varken açıkçası ben de para vermem 80₺ az para değil.
@reaxugo kanka benim her şey geldi sende nasıl durumlar

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
Hocam CMD hiç karıştırmayalım , konusu açılıncı mükemmel bir polemik oluyor ;D

Top Bottom