Neler Yeni

Güvenilir şekilde yurtdışı cihaz satan esnaf önerir misiniz?

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Eagle
Yurtdışı 13 pro almak istiyorum ama cihazın toplama çıkmasından korkuyorum sahibindende bütün ilanlar Antep ve Adana da bu kadar fazla cihaz satılması bana hiç iyi gelmedi sizin tanıdığınız bir esnaf varmı varsa özelden telefon numarası atabilir misiniz büyük ihtimalle aynı ilde olmayacağımız için kargo yapma imkanı olan bir yer varsa güzel olur

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Tuğra Yıldız
tanidigim esnaf yok fakat artik hile hurda artik esnaflarin icindede var dikkat et

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tanidigim esnaf yok fakat artik hile hurda artik esnaflarin icindede var dikkat et
Etmeye çalışıyorum ama illaki bana bu forumdan yardım etmesi gerek biri lazım yoksa dolandırılırım ben

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
daha önce almış olduğum Onur ekinci var. mardin de kendisi. kargo ile de yolluyor.

Son düzenleme:

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Tuğra Yıldız
Etmeye çalışıyorum ama illaki bana bu forumdan yardım etmesi gerek biri lazım yoksa dolandırılırım ben
senin tr veya yd cihazin yoksa ayni model cihazi olan arkadasinla gidip karsilastirma yapman gerek oturdugun sehirde en guvenli sekilde boyle yaparsin.
daha önce almış olduğum Onur ekinci var. mardin de kendisi. kargo ile de yolluyor.
0552 238 4529 tel
fiyat listesi varsa atar misin.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
senin tr veya yd cihazin yoksa ayni model cihazi olan arkadasinla gidip karsilastirma yapman gerek oturdugun sehirde en guvenli sekilde boyle yaparsin.

fiyat listesi varsa atar misin.
yok malesef. arayıp sorabilirsiniz.

eneskaya6

80+ Silver
13 pro sıfır asla bulamazsın hepsi toplama.
Şuan güncel olarak 15/15pro bile sıfır getirmiyorlar çoğu toplama.

Top Bottom