- Reaksiyon skoru
- 99
arkadaşlar uygun fiyata oyun alabileceğim site varmi oyunun keyini veriyior steame girince daha uygun fiyata alıyoruz sanirim
etail baktim normal steamdeki fiyatla aynıetail
etailarkadaşlar uygun fiyata oyun alabileceğim site varmi oyunun keyini veriyior steame girince daha uygun fiyata alıyoruz sanirim
hocam ne bekliyorsunuz 100tl oyunu 40tl ye satmalarını mı? etail de şuan birkaç kupon var bakabilirsinizetail baktim normal steamdeki fiyatla aynı
Kupon koduyla birlikte bazı oyunların fiyatı Steam'den daha uyguna düşüyor.etail baktim normal steamdeki fiyatla aynı
Biraz daha ucuz olmasını beklemekte haklı arkadaş. Etail'de steamda indirim giren oyunlar düşüyor genelde. Diğer oyunlar ya absürt fiyatta yada aynı fiyatta oluyor.etail
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ne bekliyorsunuz 100tl oyunu 40tl ye satmalarını mı? etail de şuan birkaç kupon var bakabilirsiniz
Kanka GoW 150 TL. Uncharted ekstra indirimli. Days Gone 80 TL. Horizon Zero Dawn 80 TL. Dead Cells + Tüm DLC ler 50TL. Spiderman Remastered 220 TL. Steam ile aynı fiyat mı bunlar?Biraz daha ucuz olmasını beklemekte haklı arkadaş. Etail'de steamda indirim giren oyunlar düşüyor genelde. Diğer oyunlar ya absürt fiyatta yada aynı fiyatta oluyor.
hocam days gone almak istiyorum önerir misiniz?Kanka GoW 150 TL. Uncharted ekstra indirimli. Days Gone 80 TL. Horizon Zero Dawn 80 TL. Dead Cells + Tüm DLC ler 50TL. Spiderman Remastered 220 TL. Steam ile aynı fiyat mı bunlar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ön-sipariş te bulunan TLOU 1 de bile indirim var. Bunlar kodlarla sağlanıyor.
Oyunsuz kaldıysan alınır onun dışında önermiyorum hocam. Bu potansiyele yakışmayan bir oyun olduğunu düşünüyorum ve oyunun kendine has özellikleri olsa da sürekli tekrar eden görevleri, ilerlemeyen ve Sarah canlı mi/ölü mü'den öteye geçemeyen bir hikayesi var bence.hocam days gone almak istiyorum önerir misiniz?
o zaman almıcam sağolunOyunsuz kaldıysan alınır onun dışında önermiyorum hocam. Bu potansiyele yakışmayan bir oyun olduğunu düşünüyorum ve oyunun kendine has özellikleri olsa da sürekli tekrar eden görevleri, ilerlemeyen ve Sarah canlı mi/ölü mü'den öteye geçemeyen bir hikayesi var bence.
"etailmiles" 275 TL'ye geliyor.peki kod ney kullanabileceğim miles morales alacağım
tamamdır dostum teşekkür ederim"etailmiles" 275 TL'ye geliyor.