- Bütçe
- 12
Yurt dışı Iphone 11 pro max almayı düşünüyorum istanbulda ikamet ediyorum güvenilir bir yer bulamadım insanların çok tercih ettiği ve güvenilir bir telefoncu veya bir satıcı var mı bilen yazarsa sevinirim
TeknoMehmet var. Instagrama yazıp bulabilirsin. Ben ordan almadım ama pek çok insanın bildiği güvendiği bir yerYurt dışı Iphone 11 pro max almayı düşünüyorum istanbulda ikamet ediyorum güvenilir bir yer bulamadım insanların çok tercih ettiği ve güvenilir bir telefoncu veya bir satıcı var mı bilen yazarsa sevinirim
12 'nın batarya kapasitesi 11 pro max den 1100 mah daha az böylelikle ömrünün kisaldığını düşünüyorum pek de anlamam ilk defa iphone alacağım ama herkes 11 pro max çok daha iyi diyorGüveniliri bilmem ama 11 pro max yerine iphone 12 almanı tavsiye ederim.
Evet iphone 12'nin bataryası 11 pro max'den 1 tık daha kötü ama aradaki fark çok fazla değil. iphone 12'nin kamerası, performansı, uzun ömürlülüğü, ekranı, sağlamlığı 11 pro max'den daha iyi.12 'nın batarya kapasitesi 11 pro max den 1100 mah daha az böylelikle ömrünün kisaldığını düşünüyorum pek de anlamam ilk defa iphone alacağım ama herkes 11 pro max çok daha iyi diyor