Neler Yeni

GÜVENİLİR TELEFONCU VAR MI

Karaosman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes karaosman
Bütçe
12
Yurt dışı Iphone 11 pro max almayı düşünüyorum istanbulda ikamet ediyorum güvenilir bir yer bulamadım insanların çok tercih ettiği ve güvenilir bir telefoncu veya bir satıcı var mı bilen yazarsa sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
Yurt dışı Iphone 11 pro max almayı düşünüyorum istanbulda ikamet ediyorum güvenilir bir yer bulamadım insanların çok tercih ettiği ve güvenilir bir telefoncu veya bir satıcı var mı bilen yazarsa sevinirim
TeknoMehmet var. Instagrama yazıp bulabilirsin. Ben ordan almadım ama pek çok insanın bildiği güvendiği bir yer

şahin doğan

80+ Platinum
Güveniliri bilmem ama 11 pro max yerine iphone 12 almanı tavsiye ederim.

Karaosman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes karaosman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güveniliri bilmem ama 11 pro max yerine iphone 12 almanı tavsiye ederim.
12 'nın batarya kapasitesi 11 pro max den 1100 mah daha az böylelikle ömrünün kisaldığını düşünüyorum pek de anlamam ilk defa iphone alacağım ama herkes 11 pro max çok daha iyi diyor

şahin doğan

80+ Platinum
12 'nın batarya kapasitesi 11 pro max den 1100 mah daha az böylelikle ömrünün kisaldığını düşünüyorum pek de anlamam ilk defa iphone alacağım ama herkes 11 pro max çok daha iyi diyor
Evet iphone 12'nin bataryası 11 pro max'den 1 tık daha kötü ama aradaki fark çok fazla değil. iphone 12'nin kamerası, performansı, uzun ömürlülüğü, ekranı, sağlamlığı 11 pro max'den daha iyi.
Bende yurtdışı iphone 12 kullanıyorum.

Top Bottom