CokMerakli
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Instagram da ya da normal site olarak ya da trendol gibi uygulamalar üzerinden bıçak alacağım.Önerileriniz nelerdir.
İnstagram da av.avm sayfası güvenilir midir?Pirge , surbisa bunlar türk markalar. Bütçeniz fazlaysa victorinox
instagramı boşverin. Bunlar bıçak markaları kendi siteleride var ordanda sipariş verebilirsin. Paran varsa victorinox al geçInternet siteleri mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnstagram da av.avm sayfası güvenilir midir?
Hocam bahsettiğim bıçaklar, otomatik çakılar. Büyük bir koleksiyon yapmak istiyorum. Bu siteler normal bıçak satıyorlar minstagramı boşverin. Bunlar bıçak markaları kendi siteleride var ordanda sipariş verebilirsin. Paran varsa victorinox al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bıçakçım.com heralde bilindik bir bıçak sitesi orda victorinox var japan markaları felanda var.
normal bicak önermem cok cabuk köreliyor. tavsiyem en kalitelisi şu anda kullandıgım victorinox cakı öneririmInstagram da ya da normal site olarak ya da trendol gibi uygulamalar üzerinden bıçak alacağım.Önerileriniz nelerdir.
Victorinox un çakısı var diye biliyorum. Pirge de yoktur amaHocam bahsettiğim bıçaklar, otomatik çakılar. Büyük bir koleksiyon yapmak istiyorum. Bu siteler normal bıçak satıyorlar m