Neler Yeni

Güvenlik Kamerası Bilgisi Olan Bakabilir Mi

Eric Cartman

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba,
Son zamanlarda evimizin etrafında alışılagelmiş olaylar meydana geliyor. Geçen sene aracım garajdayken arka camı kırılmış halde sabah gördüm. Kim nasıl yapmış, niye yapmış hiçbir bilgim yok.(Müstakil bir evimiz var garaj evin arkasında yanında ev yok, bahçe üzerinde bir yapı) Neyse kaskodan yaptırdık kimseyi görmedik diye suçlayacak biri de olmadı. Aradan 1 yıl geçti yeni araba aldık bu da garajdayken ön camı kırılmış olarak bulduk. Son olarak da 2 gündür hayvanlarımız var ahırda birisi ahıra girip yem olan kovasına moloz, kiremit kırığı gibi şeyler dolduruyor. Normalde ahıra yabancı birisi girse inekler ortalığı ayağa kaldırır ama giren kimdir bilinmiyor ses çıkartmamışlar(ot vs. mi veriyor sakinleştirmek için bilmiyorum) Demem o ki bu olaylardan dolayı evin garaja bakan kısmına ve ahırın civarına kamera taktırmak istiyorum. 2 adet olsa yeterlidir. Ne tarz bir şey alınabilir, anlayan arkadaşlar fikir verir misiniz?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Elektrikçilerde yukarı yapıştırmalı kameralar oluyor uygulamadan sağa sola çevirilebiliyor bildiğiniz bir elektrikçi varsa orda bulunur.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Arkadaşlar merhaba,
Son zamanlarda evimizin etrafında alışılagelmiş olaylar meydana geliyor. Geçen sene aracım garajdayken arka camı kırılmış halde sabah gördüm. Kim nasıl yapmış, niye yapmış hiçbir bilgim yok.(Müstakil bir evimiz var garaj evin arkasında yanında ev yok, bahçe üzerinde bir yapı) Neyse kaskodan yaptırdık kimseyi görmedik diye suçlayacak biri de olmadı. Aradan 1 yıl geçti yeni araba aldık bu da garajdayken ön camı kırılmış olarak bulduk. Son olarak da 2 gündür hayvanlarımız var ahırda birisi ahıra girip yem olan kovasına moloz, kiremit kırığı gibi şeyler dolduruyor. Normalde ahıra yabancı birisi girse inekler ortalığı ayağa kaldırır ama giren kimdir bilinmiyor ses çıkartmamışlar(ot vs. mi veriyor sakinleştirmek için bilmiyorum) Demem o ki bu olaylardan dolayı evin garaja bakan kısmına ve ahırın civarına kamera taktırmak istiyorum. 2 adet olsa yeterlidir. Ne tarz bir şey alınabilir, anlayan arkadaşlar fikir verir misiniz?
Xiaomi kameralarından alıp tadabilirsiniz kapalı alanda iş görüyor. Biz de garajimizda kullanıyoruz

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Enes
mi kamera al ama internet lazım kamera için telefondan bile seyredersin

Eric Cartman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu ürünü aldım çok fazla olumlu yorumu vardı yeterli gelirse 1 adet daha alıcam

Ekler

• 9FCB8073-AD33-4158-AA0D-4F380E627710.png
    9FCB8073-AD33-4158-AA0D-4F380E627710.png
    738.5 KB · Hit: 39

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Enes
Şu ürünü aldım çok fazla olumlu yorumu vardı yeterli gelirse 1 adet daha alıcam
bende aynısı şekilde mi markalısı var kapının önüne taktım çok iyi gece görüşü bile hareket algılıyınca kayda giriyor hafıza kartıda takılıyor istersen sürekli de kayıt yapıor

Eric Cartman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende aynısı şekilde mi markalısı var kapının önüne taktım çok iyi gece görüşü bile hareket algılıyınca kayda giriyor hafıza kartıda takılıyor istersen sürekli de kayıt yapıor
128 veya 256gb hafıza kartı taksak ne kadar kayıt yapar acaba? Bir de kayıt yaptıkça eskileri kendisi siliyor mu

Top Bottom