Neler Yeni

Güvenlik kamerası hk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
süleyman çakmak
Dostlar, selamlar. Kısa keseceğim. Oturduğum binada güvenlik kameraları mevcut, bu nedenle bina içerisindeki her anımız kayıt altına alınıyor. Giriş çıkış falan... Şöyle bir sıkıntı var: Apartman yöneticisi, kameraların şifresini istediği kişiye veriyormuş. Yani binadaki çoğu kişi bu kameraların şifresine sahip. İsteyen, uygulamaya girip beni çok rahat bir şekilde binadan çıkarken veya kapıda otururken izleyebiliyor. Bu, çok büyük bir gizlilik ihlali değil mi? Belki de kameraların şifresine sahip kötü niyetli bir kişi, ücret karşılığında bu canlı görüntüleri kötü niyetli kişilere aktarıyor olabilir. Veyahut dark web'de şu anda canlı olarak yayınlanıyor da olabiliriz.

Sadece düşüncelerinizi merak ediyorum sizin de oturduğunuz apartmanda güvenlik kamerası var mı? ve varsa bu şekilde çoğu kişi erişim sağlayabiliyor mu?

Not: Kategoriyi yanlış seçmişim kusura bakmayın.

Itechin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Aytekin Ahmet Gezer
Kayseri'deyken bizde de benzer bir durum vardı, televizyonlarımızın 99. kanalı(0'dan bir önceki kanal) kameralara bağlanıyordu. Tüm gün oturup izleme şansınz vardı:D Bence çok takılmayın kim ne yapsın sizin ne zaman çıktığınızı vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
süleyman çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence çok takılmayın kim ne yapsın sizin ne zaman çıktığınızı vs.
ahh ahhh...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kayseri'deyken bizde de benzer bir durum vardı, televizyonlarımızın 99. kanalı(0'dan bir önceki kanal) kameralara bağlanıyordu. Tüm gün oturup izleme şansınz vardı:D Bence çok takılmayın kim ne yapsın sizin ne zaman çıktığınızı vs.
o nasıl bir şey ya :)

Itechin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Aytekin Ahmet Gezer
ahh ahhh...
Mesaj otomatik birleştirildi:

o nasıl bir şey ya :)
Valla nasıl yapıyorlardı bilmiyorum, ama normal antene bağlı tüplü televizyondan bütün kameraları izleyebiliyorduk. hatta şu şekildeydi toplamda 10 civarı kamera vardı binada 90-99 arası kanallar kameraları gösteriyordu:D her biri ayrı bir kamerayı.

Top Bottom