God of MasterYi
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 136
- İsim
- Master yi
Kesin aradığım özellikler
İPS
1Ms GtG
180 hz ve üstü
Çoğunlukla Valorant PUBG Cs gibi böyle hızlı FPS oyunları için kullanacağım
Bunları uygun buldum fiyat da 4 6k arası civarı olacak
Asusun özellik olarak daha fazla sanırım ama lg de de HDR10 var Msi ise Rapid ips daha iyi olduğunu okumuştum Asus fast ips oda Rapide yakın diye biliyorum LG tam bilmiyorum ne var Oyun için en uygun olanı hangisidir
Ve birde 24 inch olması tercihimdir
Birde arada film izlerim hepsi ips farkları olacağını düşünmüyorum ama
Kimse yok mu be ?
İPS
1Ms GtG
180 hz ve üstü
Çoğunlukla Valorant PUBG Cs gibi böyle hızlı FPS oyunları için kullanacağım
Bunları uygun buldum fiyat da 4 6k arası civarı olacak
Asusun özellik olarak daha fazla sanırım ama lg de de HDR10 var Msi ise Rapid ips daha iyi olduğunu okumuştum Asus fast ips oda Rapide yakın diye biliyorum LG tam bilmiyorum ne var Oyun için en uygun olanı hangisidir
Ve birde 24 inch olması tercihimdir
Asus Tuf Gaming VG249Q3A 23.8" 1ms 180Hz IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, Asus oyuncu monitör modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming VG249Q3A 23.8" 1ms 180Hz IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, Asus oyuncu monitör modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
LG 24'' ULTRAGEAR 24GS65F-B 1Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 24'' ULTRAGEAR 24GS65F-B 1Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
MSI G255F FHD 24.5'' 180Hz 1MS(MPRT) A-Sync OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI G255F FHD 24.5'' 180Hz 1MS(MPRT) A-Sync OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde arada film izlerim hepsi ips farkları olacağını düşünmüyorum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimse yok mu be ?
Son düzenleme: