SwindelieR
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Prison break izledim quens gambit the flash arrow la casa da papel the 100 riverdale cobra kai punisher izledim bunlar dışında dizi önerebilir misiniz?
animecileri anlamıyorum hiç gerçekci değil ve çizgi film gibiAnime olur dersen Code Geass ve Death Note, olmaz dersen Breaking Bad ve Better Call Saul.
Eee? Bu bir şeyin izlenmemesi için sebep değil ki. Ön yargılı olmayın.animecileri anlamıyorum hiç gerçekci değil ve çizgi film gibi
Çizgi film ve diziler animasyondur. Anime tamamen çizimlerden oluşur. Yani çocukların izlediği çizgi filmlerden farklıdır. Ayrıca çoğu anime sağlam hikayeye sahip. Code Geass mesela, Japonyayı esir almış bir Britanya İmparatorluğuna karşı savaş veren bir çocuğu anlatıyor. Dizinin hikayesi bu. Kesin izle derim. Ben de ilk kez izledim ve harikaanimecileri anlamıyorum hiç gerçekci değil ve çizgi film gibi
Teen Wolf(6Sezon),The100(7sezon) izleyebilrisinPrison break izledim quens gambit the flash arrow la casa da papel the 100 riverdale cobra kai punisher izledim bunlar dışında dizi önerebilir misiniz?