Neler Yeni

Güzel kokulu gün boyu kalıcı erkek parfümü

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Bütçe
2300
Güzel kokan gün boyu kalıcı parfüm arıyorum daha önce kullandıklarım kalıcı ama bende olmuyor kokusu uçup gidiyor bende yüksek fiyatlı almaya karar verdim tavsiyelerinizi bekliyorum benim aklımda varda güzelmi sizce sizinde önerilerinizi bekliyorum

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olmaz mı hocam Tom ford bu boru değil
Evet Hocam Haklısınız Ama biraz tereddütlüyüm çünki daha önce bi parfüm kullandım ama o marka kötü ama şuan kullandığım Minotaur De Noir çoğu kişi tarafından seviliyo 24 saat kalıcılığı var ama bende 1-2 saat sonra koku hiç kokmicak kadar gidiyo o yüzden fiyatı 200 TL di ama tomda öyle bir şey olmaz dimi

NightWish2434

80+ Silver
Güzel kokan gün boyu kalıcı parfüm arıyorum daha önce kullandıklarım kalıcı ama bende olmuyor kokusu uçup gidiyor bende yüksek fiyatlı almaya karar verdim tavsiyelerinizi bekliyorum benim aklımda varda güzelmi sizce sizinde önerilerinizi bekliyorum

Kankam bu kadar pahalı almana gerek yok bence. Tiziana terenzi kirke muadili bir parfüm var mad parfümde. Adı Bruno gold. Kalıcılığıda koluma tester sıktım 3 hafta önce cekete de geldi biraz ne kadar kendi parfümümü sıksamda o parfümün kokusu geliyor. Bu arada biraz daha ağır olsun diyorsan Bruno gold intense var onuda tercih edebilirsin. Tabi tiziana terenzi kirkenin bir sürü muadili var ama benim garanti edebileceğim o kadarda pahalı olmayan bu modeli tercih edebilirsin.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Kankam bu kadar pahalı almana gerek yok bence. Tiziana terenzi kirke muadili bir parfüm var mad parfümde. Adı Bruno gold. Kalıcılığıda koluma tester sıktım 3 hafta önce cekete de geldi biraz ne kadar kendi parfümümü sıksamda o parfümün kokusu geliyor. Bu arada biraz daha ağır olsun diyorsan Bruno gold intense var onuda tercih edebilirsin. Tabi tiziana terenzi kirkenin bir sürü muadili var ama benim garanti edebileceğim o kadarda pahalı olmayan bu modeli tercih edebilirsin.
Hocam ben mad alcaktım ama bir arkadaş madın eski kokusu hali kalitesi yok diyordu o yüzden vazgeçtim yoksa Mad çok güzel parfüm bence

OnurCiftci26

80+ Bronze

Attığın parfümü yazın kullanamazsın sonbahar/kış kokusudur.

Yazlık önerdiğim parfümler:
Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense
Acqua Di Gio Profumo EDP
Bvlgari Aqva Amara
YSL Y EDP

Kışlık önerdiğim parfümler:
Dior Homme Parfum
Givenchy Gentlemen EDP
Dolce&Gabbana The One EDP
Jean Paul Gaultier Le male Le Parfum

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Attığın parfümü yazın kullanamazsın sonbahar/kış kokusudur.

Yazlık önerdiğim parfümler:
Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense
Acqua Di Gio Profumo EDP
Bvlgari Aqva Amara
YSL Y EDP

Kışlık önerdiğim parfümler:
Dior Homme Parfum
Givenchy Gentlemen EDP
Dolce&Gabbana The One EDP
Jean Paul Gaultier Le male Le Parfum
Çok sağoun hocam yazlık arıyorumda birde bunu öneriyorlar bu hangi mevsim için https://www.boyner.com.tr/versace-parfum-208981

Top Bottom